logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

10.kolo FK Znojmo dorost A - TJ Sokol Střelice 6:2 (2:2)

10.kolo FK Znojmo dorost A - TJ Sokol Střelice 6:2 (2:2)

Góly: Rytíř 2x, Koňařík 2x, Veselý, Krontorád Martin

Sestava průběh a hodnocení utkání

 

Rybníček [c] (9) - Vojtěch (9), Procházka (9), Krontorád Marek (9), Balada (8) - Truhlář (8), Beno (9), Veselý (10), Lichevník Tadeáš (9) - Krontorád Martin (8), Rytíř (9)

Střídání: Gazsio (9), Košíček (9), Koňařík (9), Dyml (9), Buchtela (9)

V sobotu náš tým přivítal  na domácí půdě mužstvo z brněnských Střelic. Byli jsme zvědaví zda hráči naváží na skvělí výkon z minulého kola. Hned v úvodu se potvrdilo, jakmile hrajeme s týmy z druhé poloviny tabulky, rozjezdy máme pomalejší. Běžela 1. minuta zápasu soupeř poslal balón za obranu Rybňa vyběhl a střet se soupeřem rozhodčí posoudil jako pokutový kop, který Střelice proměnily 0:1. Chvíli trvalo než jsme se z toho vzpamatovali, zato soupeř hrál jak o život. Po úvodní čtvrthodince kdy naše náznaky šancí končily převážně mimo branku v 15. minutě Kuba Beno prostrčil průnikovku do vápna na Ondru Rytíře a bylo vyrovnáno 1:1. Po této brance jsme byli stále více na míči, šance se rodily, soupeř se však rozhodně nevzdával a naši obranu také několikrát prověřil. Ve 34. minutě jsme se dostali do vedení po pěkné kombinaci kdy si Martin Veselý narazil míč s Ondrou Rytířem dostal se do vápna a k tyči zavěsil 2:1. Soupeř nic nevzdal a ve 42. minutě vyrovnal 2:2 nepříjemně do poločasové přestávky. Do druhé půle jsme prostřídali , abychom ještě zvýšili naše tempo a zadařilo se v 50. minutě výborně hrající střeďáci Martin Veselý posunul na Kubu Bena ten si zopakoval průnikovku na Ondru Rytíře a šli jsme znovu do vedení 3:2. V 62. minutě náš nový hráč Kuba Košíček našel ve vápně Martina Krontoráda a ten konečně protrhl střelecké trápení 4:2. Soupeř měl ještě nebezpečné kontry a definitivně ho zlomil až čerství žolík Konďa když v 80 a 83. minutě zužitkoval prvně průnikovku od Kuby Bena a poté od Vojty. Za zmínku  v druhém poločase také stojí průnik do vápna Kuby Bena ,ale následná střela skončila na spojnici to by byla branka, škoda. Dobře si vedl v brance naše dvojka David Buchtela, když musel od 72. minuty naskočit  za zraněného Rybňu. Zápas potvrdil naši velkou fotbalovou formu a je velká škoda, že nám ji covidek přibrzdí. Tento tým však fotbal hrát nezapomene a hned jak to bude možné nás všechny o tom přesvědčí.

Trenéři: Samek Milan, Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Hodnocení

Dnes jsme dokázali navázat na minulé výborné utkání v Pohořelicích. I přes to, že jsme hned ve 30 vteřině inkasovali. Kluci dnes opět předvedli výborný výkon co se týče  kombinace,pohybu bez míče i práci s míčem. Snažili jsme se hrát na dva tři doteky a hra měla kvalitu. Musím říci, že soupeř svojí hrou překvapil a jeho umístění určitě neodpovídalo postavení v tabulce (11. místo). Hosté tak notně přispěli k oboustranně dobrému fotbalu. V úvodu zápasu si vytvořili i více šancí než naši borci. Postupem času jsme se dostávali do tempa a stupňovali svůj výkon. Naše první tři branky padli po krásných kombinacích  s rychlím přechodem do ofenzívy.  Musím všechny své svěřence pochválit za předvedenou hru. Jednoho hráče, však musím vyzvednou a to je Martin Veselý. Jeho výkon byl doslova famózní. Hlavně v jakém tempu a na jak velkém prostoru dokázal pracovat, podstupovat osobní souboje a ještě režírovat společně s Kubem Benem naší hru. Svůj vynikající výkon korunoval gólem na 2:1. Kdy z naší poloviny vyvezl v rychlosti míč, uvolnil se přes dva hráče a po ideální narážečce s Ondrou Rytířem pak chladnokrevně zakončil. Byl tak bezesporu nejlepším hráčem na hřišti.

Škoda že nám sezóna na nějaký čas končí, protože sportovní forma celého týmu šla v posledních kolech hodně nahoru. V tréninku byla cítit obrovská chuť, pohoda, pracovitost a hlavně velká radost z fotbalu. Z tohoto pohledu jsem smutný, že se nám podzimní část přerušila. Snad se co nejdříve opět uvidíme borci……

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři