logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

21.kolo Ivančice - FK Znojmo mladší dorost 7-4 (1-3)

Góly – Krejčí, Burda, Blažíček, Lehocký,

Sestava a hodnocení utkání

Fiala - Rehberger,Pěnkava,Burda,Synek,Lehocký,Procházka,Blažíček,Pigal,Krejčí,Hudeček.
Náhradníci : Škubal,Servit Š.,Železný,Palo.


Řekl po utkání trenér : Milan Železný




Dnes to byl pro naše mužstvo smolný zápas kluci nastupovali opět na svůj druhý zápas a to se hlavně projevilo v druhém poločasu, když jsme totalně odpadli se silami. Začátek zápasu byl pro mě příjemným překvapením. První poločas jsme vyhráli zaslouženě a podali jsme nejlepší výkon v této sezoně. Škoda že jsme inkasovali gol do kabin ve 40 minutě, což hosty nabudilo do druhého poločasu. V druhém poločase jsme na hosty nestačili. Z výsledku 3:1 pro nás bylo najednou 3:4. Kluci ještě zabojovali a dokázali srovnat na 4:4.
Dnes to musím napsat : Nikdy nehodnotím výkon rozhodčího ale co si za tohoto remízového stavu vymyslel za penaltu pro domací tak to bylo k smíchu, viděl to pouze on. I domací tým se tomu divil že kope penaltu!!! Domací penaltu proměnili a pak v závěru, když jsme hru otevřeli tak ještě dvakrát skorovali.
Ještě se vratím k naším golum :
Do vedení 1:0 nás poslal po zpětné nahrávce Michala Krejčího krásnou střelou z velkého vápna Jan Burda. Na 2:0 zvyšoval Vojta Lehocký po individualní akci, kdy mu jeho střelu tečoval domací obrance do sítě. Na 3:0 se po hezkém centru Vojty Lehockýho trefil z voleje Michal Krejčí. Na 4:4 vyrovnal Jarda Blažíček, když střelu Michala Krejčího bránkař pouze vyrazil a Jarda to pohotově dorazil.
Na závěr všem děkuji kteří tady dnes byli ( Hráčům a Realizačnímu týmu), že se dokázali semknout a vyštavit se na doraz svými výkony. A hlavně jim to není jedno jak těm, kteří se na to vykašlali nebo-li jak se říka lidově přímo vysra.. Je to ostuda, co někteří v našem klubu předvadějí a nevím na co si pánove hrajete!!! (starší dorost) !!!
             
Program tohoto týdne :
Po.-St.-Pá.- trenink v 16:00
Mistrovský zápas : FK Znojmo - FC Medlánky ve 12:30

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři