logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Přátelský zápas dívčího týmu proti týmu žen z Tasovic.

V neděli 30.5.2021  odehrál dívčí tým starších žákyň roč. 2007,2008,2009  další přípravné utkání v Tasovicích. Dnes poprvé si děvčata vyzkoušeli hru na celé hřiště 10+1. 

Sestava, výsledek a komentář k utkání

Sestava:

Lavingrová, Garčinská - Piscová, Suchá, Doválelová, Veselá, Šišláková, Matoušková, Čechová, Langmannová, Kapaňová, Pavlíková Sára a Sofie, Košická, Arndt, Sklenářová, Hanzelová, Košická.

FK Znojmo dívky - Tasovice (ženy) 2:8 (1:4)

Góly: Sklenářová, Šišláková

Dnešní zápas byl premiérou na celé hřiště.  Děvčata do zápasu nastoupily zodpovědně a s respektem ke starším soupeřkám. Holky skvěle kombinovaly hru , dostupovaly soupeřky a dlouho s nimi držely krok. Dlouho nepadl na žádné straně gól. 

V bráně se dnes vystřídali dvě gólmanky a obě si vedly skvěle.  Jako první si do velké brány a vůbec poprvé stoupla Terka Garčinská( roč.2009)  a nevedla si vůbec špatně. Její zákroky v bráně nás velmi překvapily. Do druhé poloviny nastoupila Julča Lavingrová (roč.2008)  a opět nás svým výkonem nezklamala.  Soupeřky z Tasovic  byly ale v zakončení lepší a lépe trefovaly bránu. V poločase jsme dostaly 4 góly . Naší první střelkyní  byla Terka Sklenářová, která krásnou střelou snížila na 4:1.  Ve druhé polovině holky nepolevily  a bojovaly ze všech sil .Druhý gól přidala střelou z dálky Kája Šišláková.  Měli jsme na svých kopačkách ještě dvě velké šance . Jednu měla Terka Doválelová  která trefila pouze gólmanku a druhou po úniku ze středu hřiště měla Janča Veselá ale střela o kousek minula branku. Dnes musíme pochválit opravdu všechny za bojovnost a nasazení. Největší pochvalu ale zaslouží naše nejmenší a nejmladší hráčka Kačka Čechová ,která na postu předstoperky odehrála skvěle a nedala soupeřkám o dost větší jak ona jedinou šanci. Na pozici stoperky chválíme Gabču Langmannovou , v obraně Káju Urbánkovou a Lucku Kapaňovou. Po delší zdravotní pauze  se nám vrátila Kačka Suchá která dnes v útoku předvedla skvělé souboje. Pro holky to byla velká zkušenost  a určitě je to posune zase o kus dál.

Pochvala ale patří celému týmu !!!!

Děkujeme rodičům za dovoz hráček a za jejich fandění během celého zápasu !!!!!

Trenéři Kučma Pavel , Veselá Jiřina, Jarda Pisca .

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři