logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Přípravný zápas starších žákyň proti Dobšicím

Přípravný zápas starších žákyň proti Dobšicím

V pátek 11.6.2021 odehrály starší žákyně další přípravné utkání proti týmu Dobšic. Zapás se odehrál na umělé trávě na našem hřišti v Novém Šaldorfě  v počtu 10+1.

Sestava,výsledek a hodnocení

 

Sestava: Garčinská - Piscová , Košická , Doválelová , Šišláková , Veselá , Matoušková , Čechová , Arndt , Janečková , Klímová , Klásková , Čtveráčková  , Kapaňová.

FK Znojmo dívky :  Dobšice   0:3 ( 0:1)

Dnešní zápas  jsme odehráli na umělé trávě .První poločas byl ze začátku z naší strany neaktivní a pomalý. K bráně soupeře jsme se skoro nedostali. Holky si nedokázaly dát přesnou přihrávku a první dotek s míčem se jim nedařil. Po chybě v obraně jsme dostali první gól. Jinak v bráně nás dnes několikrát podržela gólmanka Terka Garčinská kterou musíme dnes pochválit. Druhý poločas se holky dostaly do tempa a i na střelecké šance se dostalo, ale byly pochytány gólmanem hostů. Ve druhé polovině musíme pochválit Káju Šišlákovou které post předstoperky  velmi vyhovoval. V obraně výborně odehráli Katka Čechová , Lucie Kapaňová a Isa Arndt. Ve středu zálohy zaslouží pochvalu Janča Veselá. V útoku zase Terka Doválelová a Lucka Piscová. Dnes jsme museli doplnit tým děvčaty ročníku 2009  a děvčata jako Sofie Klímová nebo Ema Čtveráčková nás mile překvapily. Celý tým dnes odehrál dobré utkání.

Děkujeme rodičům za dovoz hráček na zápas !!!

Trenéři  Kučma, Veselá , Pisca a Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři