logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2.kolo FK Znojmo dorost B – Přímětice  6:1 (2:1)

2.kolo FK Znojmo dorost B – Přímětice 6:1 (2:1)

Okresní přebor dorostu. Hřiště Slup.

Góly - 18. Ivo Tejkal, 21. Koňařík Dominik, 54. Balada David (pen.), 58. Koňařík Dominik, 66. Lichevník Tadeáš, 90. Koukal Miroslav 

Sestava a hodnocení utkání

 

Buchtela David [K], Lichevník Josef, Balada David, Jedlička Filip, Dyml Lukáš, 

Truhlář Matěj, Nguyen Martin, Koukal Miroslav, Lichevník Tadeáš, Svoboda Petr, Koňařík Dominik,

Střídání:

Procházka Marek, Segeč Josef, Klimentík Aleš, Svoboda Lukáš, Tejkal Ivo

Další domácí utkání, tentokrát v krásném sportovní areálu ve Slupi. Tento areál prošel letos nákladnou rekonstrukcí, a to jak hřiště, tak zázemí pro hráče, rozhodčí i pro diváky. Za zmínku stojí také nově vybudované víceúčelové hřiště pro míčové sporty, které využívají i občané z okolních vesnic.

Základní sestava vycházela z minulého utkání, v kterém se nově budovaný tým začal tvořit. K dispozici byli také hráči, kteří pravidelně nastupují za „A“ tým a mužstvo bylo doplněno mladými hráči ze starších žáků. Do zápasu jsme vstoupili s tím, že soupeř bude kvalitní a to se také hned ukázalo hned na začátku, kdy nás soupeř přehrával ve středu hřiště a vytvořil si několik gólových šancí. Na tuto situaci jsme ovšem byli připraveni a několika střídáními a změnami v rozestavení jsme zkvalitnili střed hřiště (Mára na stoperu, Pepa L. na střed zálohy a Tejky do útoku) a poté jsme se začali prosazovat před bránou soupeře. Velmi tvrdé souboje sváděli Filda a překvapivě i Matěj Truhlář. Výborný výkon podal Lukáš Dyml, který se skvěle rozehrává po zranění. Naše snaha vyvrcholila naším prvním gólem, s velkou chutí hrajícím, Tejkym. O 3 minuty později to již bylo 2:0, kdy se prosadil pravidelně skórující Koňda. Po několika vyložených šancích na obou stranách (Tejky, Koňda, Martin Nguyen, Bali), kdy nás i skvěle podržel náš gólman, přece jen soupeř vstřelil gól, a nakonec jsme se štěstím uhájili poločasové vedení.

Druhá půle už byla v naší režii a po několika našich šancích a faulu na Baliho, který i sám s přehledem proměnil pokutový kop, jsme se uklidnili a nepřestávali „klepat“ na soupeřovu bránu. Po gólu Koňdy a povedené gólové střele Tadea  v 90 minutě doklepnutí Miry Koukala znamenalo úplný konec utkání.

Nutno ocenit také výkon a přístup rozhodčího, který skvěle vedl utkání.

Trenéři: Svoboda Petr, Bronislav Buchtela

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři