logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3. kolo Horní Kounice - FK Znojmo B dorost 4:1 (1:1)

Gól -  40min- Koňařík Dominik, 

BERK BT Okresní přebor dorostu

Sestava a hodnocení utkání

 Buchtela David [K], Lichevník Josef, Segeč Josef, Jedlička Filip, Dyml Lukáš, Nguyen Martin, Koukal Miroslav, Lustig Adam, Tejkal Ivo, Svoboda Petr, Koňařík Dominik,

Střídání: Svoboda Lukáš

13.9. 2020 10:15

Horní Kounice , 40 diváků | Rozhodčí: Krula Jaroslav

První venkovní utkání. Základní sestava byla ovlivněna absencí hráčů, kteří hráli v prvních 2 kolech. Do zápasu jsme nastoupili s hráči, kteří buď nehráli anebo odehráli jen několik minut ve dvou úvodních utkáních. Tým byl doplněn hráči, kteří v sobotu hráli celý nebo část zápasu. Od úvodu bylo zřejmé, že proti nám nastoupil sebevědomý soupeř, který byl velice silný a někdy až nepříjemně tvrdý v osobních soubojích. I přesto, že jsme měli herní převahu, soupeř vstřelil úvodní gól. Při několika dalších možnostech nám chyběl větší klid a přesnost v před a finální fázi útoku. V dalších fázích utkání jsme si vytvořili až drtivý tlak. O vyrovnání, se po mnoha vyložených šancích, postaral Koňda.

V druhé půli jsme chtěli hrát kombinačně, nicméně soupeř nás donutil ke smolnému vlastního gólu, který zřejmě rozhodl o dalším průběhu. Naše mužstvo se neúnavně a usilovně snažilo o změnu skóre. Další neproměněné šance našich hráčů využil soupeř k rozhodujícím brejkům a i přes skvěle chytajícího Davida a veškerou snahu obraných řad rozhodl o zbytku utkání.

Trenéři: Svoboda Petr, Roman Pevný

Hodnocení trenéra:

Velice těžké a ve vysokém tempu hrané utkání. Oceňuji sílu a vůli našich hráčů, kteří se až do samotného závěru snažili alespoň zkorigovat výsledek. Bylo vidět, že hráči se vydali ze všech sil. Také se mi líbil a příjemně překvapil výkon Lukina, který nehrál skoro rok soutěžní utkání a střídal vyčerpané hráče. Toto jsou důležité atributy, které jsou i přes prohru, velmi cenné pro další zápasy a celkový rozvoj našeho mladého týmu.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři