logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

24. kolo FK Znojmo A - Tuřany 4:0 (2:0)

Góly: Vašíček, Németh 2x, Beno,

Sestava a hodnocení zápasu:

Polepil – Havliš, Železný, Krontorád Marek, Fryš, Németh, Blažíček, Procházka, Lehocký, - Vašíček, Balík,

Střídání: Krontorád Martin, Veselý, Beno, Vaněk, 

Komentář

Od první minuty začali hrát velmi aktivně hosté a v prvních 10 minutách nás překvapili svoji aktivní hrou. Navíc hned ve 13 minutě jsme museli střídat, když se nám zranil Pavel Havliš. V 17 minutě pronikl z levé strany střídající Martin Krontorád a jeho střelu chytře tečoval Vašíček a poslal náš tým do vedení. V 19 minutě jsme velmi špatně vyřešili přečíslení 3 na 2. V té době jsme už hráli vyrovnanější zápas a soupeře nepouštěli do šancí. Hosté zakončovali spíše střelami ze střední vzdálenosti, se kterými si Polepil v bráně poradil. Ve 40 minutě si krásně před vápnem vyměnili míč Fryš s Neméthem, ale jeho zakončení  ve 100% bylo velmi špatné. Naštěstí si vše vynahradil ve 43. minutě, kdy ho krásnou přihrávkou za obranu poslal Vašíček a tentokrát to Nemeth zakončil chladnokrevným lobem na 2:0.

Ve druhé půli jsme hráli dobře ze zajištěné obrany a čekali na svoji šanci do otevřené obrany. Ta se naskytla v 70 minutě, kdy se prosadil dorážečkou pod břevno Németh 3:0. Hosté byli stále aktivní a vytvořili si v závěru několik slibných příležitostí, ale dnes soupeři nebylo přáno. V 83. minutě se po kombinaci našich nejmladších hráčů na hřišti, Krontorád Martin a Beno se posledně jmenovaný zapsal do střelecké listiny a završil tak velmi důležité vítězství v boji o záchranu v soutěži.

Hodnocení

Dnešní hodnocení bude velmi příjemné, protože jsme si vítězstvím zajistili záchranu v soutěži. V úvodu zápasu nás soupeř překvapil velmi dobrou hrou, navíc jsme museli už ve 13 minutě střídat pro zranění Pavla Havliše což je mi velmi líto. Takže začátek zápasu nebyl určitě podle našich představ. Jinak naše hra postupně gradovala. Velmi důležitá byla druhá branka ve 43. minutě do šatny. Ve druhé půli jsme pak čekali na svoji šanci a postupně jsme dokázali vsítit další dvě branky. Spokojenost je s čistým kontem Adama Polepila, který dnes působil velmi jistě a nulu si dnes zasloužil. Další plus byli  výkony dorostenců, kteří tento důležitý zápas zvládli velmi dobře. Navíc do statistik se zapsali nejen gólem ale i dvěma asistencemi. Dobrý výkon podal v útoku hrající Vašíček. Pochvalu však zaslouží celý tým za předvedený výkon, odhodlání a bojovnost.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři