logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

19. kolo - FK Znojmo C - Vranov n. D. - 6:5 (5:2)

Sestava - Tretera - Vecheta, Kostík, Kalina, Pitour - Doválel, Samek M., Dočekal, Mössmer - Kubále, Benda.

Lavička: Klaška, Burša, Papai, Náprava

Dnešní domácí utkání bylo ve znamení návratů bývalých hráčů céčka. V zápisu o utkání se objevil např. Vlasta Burša (Máslo - ročník 60), Petr Klaška (Kempa - dlouhodobě zraněný) a Filip Papai (Filda - dlouhodobě zraněný). Vzhledem k rozsáhlé marodce a pracovnímu zaneprázdnění jsme byli rádi, že jsme je měli na lavičce.

Utkání začalo bohužel katastrofálním přístupem ke hře a tak soupeř již v 7. minutě udeřil a vedl 0:1. My jsme však věděli, že doma na vlastním hřišti jsem schopni tvořit vlastní hru a tak se velmi brzy podařilo srovnat krok a vyrovnali jsem hned za 3 minuty. Střelcem byl Dan Kubále, který se trefil nakonec ještě 2x, a tak slavil čistý hattrick. Soupeř se však nevzdával a snížil na rozdíl jednoho gólu. Nám se ale do poločasu podařilo dvakrát skórovat (Kalimero a Sam) a tak se šlo do kabin za stavu 5:2 pro nás. 

Ve druhém poločasu se hra moc nezměnila, ale rozdíl byl ve vstřelených brankách. Koncovka nám moc nešla a tak kromě Tomáše Vechety se již nikdo mezi tyče netrefil. Soupeř naopak dokázal ještě 3 branky vstřelit. Vyrovnání se naštěstí nepovedlo a tak jsme mohli slavit další domácí výhru. 

Závěrem je třeba konstatovat, že doby, kdy se s Vranovem doma hrálo o "strhání" našeho počítadla (je jen do číslice 9...), jsou dávno pryč. Stárneme a další pokračovatelé prostě nejsou. O osudu další existence céčka se rozhodne na konci sezóny, ale zatím to nevypadá růžově.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři