logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

20. kolo - Křepice - FK Znojmo C - 5:2 (1:2)

Góly: Koňařík, Németh.

Sestava: Svoboda - Pitour, Pavelka, Mössmer, Kafka Jan - Németh, Balada, Truhlář Matěj, Holzbauer - Svoboda (C), Koňařík.

Náhradníci  - Benda, Stýblo.

Dnes jsme zajížděli na Bayern ve stavu, kdy nám chybělo asi 9 hráčů z našeho kádru. Proto jsme poprosili kluky z dorostu, jestli by nám nepomohli. Přihlášili se dva a nutno říci, že se především s katastrofálním terénem vypořádali na jedničku. Na to, že se při každém doteku míče člověk soustředí jen na to, jak mu balón odskočí a kam, hráli Jak Matěj Truhlář, tak David Balada opravdu překvapivě dobře a pokud vydrží do dospělých kategorií, tak budou určitě oporou našich mužských kádrů. Taky nesmím zapomenout poděkovat Nemovi, který se nám v nedělním odpoledni rozhodl také pomoct. 

První poločas jsme začali překvapivě dobře a už v 5. minutě jsme šli do vedení. Domácí srovnali, ale do poločasu se ještě trefil Nemo pěknou střelou z dálky. Do kabin se šlo za stavu 2:1 pro nás.

Ve druhé půli stav vydržel asi do 60. minuty a pak se domácí ještě 3x trefili. Popisovat góly je asi zbytečné. Důležitější je to, že jsme všichni bojovali a nikdo se nehádal. Věděli jsme, že pro mužstva, které hrají technickou hru (a to  my jsme), je prakticky nemožné na tomto terénu něco hrát a požitek ze hry je skoro nulový.

Na závěr chci všem, kteří v neděli jeli na zápas, ještě jednou poděkovat.

Teo

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři