logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11. kolo FK Znojmo dorost st. - Bohunice/Kohoutovice 5:1 (2:1)

11. kolo FK Znojmo dorost st. - Bohunice/Kohoutovice 5:1 (2:1)

Góly: Rytíř 4, Krontorád Martin

Sestava a hodnocení zápasu:

 

Rybníček [K] (6) - Balada (5), Krontorád Marek (7), Košíček (6), Koukal (6) - Veselý (6) - Lichevník T. (6), Beno (6), Krontorád Martin (6), Tejkal (6) - Rytíř (8)

Střídání: Gazcio (6), Poláček (7), Mikulášek (6)

Tuto sobotu jsme přivítali soupeře z Bohunic, který tvoří nový mladý tým a již potrápil nejednoho favorita. Začátek zápasu hned ukázal, že to bude dřina. Sice jsme dobře kombinovali, ale převážně jen po šestnáctku, soupeř nás dobře dostupoval a když jsme se dostali do zakončení skóre se neměnilo. Až ve 12. minutě Kuba Beno vysunul do vápna  Iva Tejkyho jeho střelu brankář neudržel a další souboj s důrazným  Ondrou Rytířem prohrál 1:0. Dále jsme měli územní převahu, soupeř však také vystrkoval růžky až se mu podařilo ve 22. minutě vyrovnat. Hráli jsme rozestavení 4-1-4-1 a moc nám nefungovali náběhy ze stran a celkově to bylo takové ospalé jsme zvyklí na domácí půdě na větší tempo. Ve 30. minutě posunul do vápna míč Martin Krontorád a Ondra Rytíř prostřelil brankáře podruhé 2:1. S tímto výsledkem jsme šli na přestávku, kde jsme si řekli co vše zlepšíme a hlavně neinkasujeme, těžko by jsme Bohunice potom krotili, s rychlými góly po poločase jsme si již užili dost. Šance po přestávce byly, ale uklidňující branka přišla až 66. minutě po nahrávce Davida Gazcia z kompletoval hattrick Ondra Rytíř 3:1. Hned v další minutě přidal pojistku Martin Krontorád po pase od Patrika Poláčka 4:1. V 70. minutě se ještě jednou trefil po důrazu a následné chybě soupeře Ondra Rytíř na konečných 5:1. Zápas jsme dohráli s přehledem a mohli se trochu pošetřit na další zápas. K vidění ke konci zápasu byla pohledná střela Martina Veselého z 25 metrů, skončila pouze na břevně. Přesto že dnes se nám první půle nezamlouvala, musíme celý tým pochválit, jak nakonec zápas kluci zvládli a také  přistoupili k dalším víkendovým utkáním ať už za mladší dorost nebo za muže A a B, jistě se dočteme v dalších článcích, ale přesto mi to nedá a musím vyzdvihnout bratry Krontorádovi kteří tentokrát nemohli nastoupit v neděli za muže a tak bez přemlouvání posílili náš mladší dorost a svým výkonem strhli celý tým a nakonec v dramatickém zápase porazili silný tým z Hustopečí 5:3, odehráli 180 minut a v závěru utkání udávali tempo jak neúnavní gepardi, přemýšlíme, že  jsou snad z jiné galaxie.

Trenéři: Samek Milan, Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Hodnocení utkání

Dnešní utkání nám výsledkově povedlo, ovšem herně to bylo naše nejhorší domácí utkání. Do 70 minuty byla naše hra neurovnaná, kostrbatá. Vůbec nám to neběhalo a v kombinaci jsme byli hodně nepřesní.  Pozitivní je že jsme utkání zvládli výsledkově a že si Ondra Rytíř nadělil ke svým narozeninám čtyřgólový dárek.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři