logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

13.kolo FC Sparta Brno B - FK Znojmo dorost st. 2:1 (1:1)

Gól: Beno

Sestava a hodnocení utkání                             Foto z utkání zde

 

Rybníček [K] (9) - Lichevník T. (8), Procházka (8), Krontorád Marek (9), Tejkal (8) - Balada (7), Veselý (9), Beno J. (9), Koukal (8) - Krontorád Martin (8), Rytíř (8)

Střídání: Gazcio (8), Mikulášek (8), Košíček (8), Vystrčil (8), Škubal J.

V neděli jsme zajížděli k poslednímu podzimnímu zápasu na Spartu Brno postavenou o příčku výše v tabulce. Domácí tým byl na nás velice dobře připraven  a od úvodu zápasu udával tempo. Postupně jsme hru vyrovnali a byl viděn pohledný celoplošný fotbal, šance přicházeli na obou stranách. Skóre se měnilo až v 31. minutě po závaru v našem vápně šla Sparta do vedení 1:0. Nám se do poločasu podařilo ve 43. minutě vyrovnat, když z rohu posadil Gazcio míč přímo na hlavu Kuby Bena 1:1. Po přestávce se tempo zápasu ještě zvýšilo a je škoda, že řada našich šancí zůstala nevyužita ať už Beňáčova, Ondry Rytíře, Tejkyho, Martina Veselého, Gazcia, Martina Krontoráda a mohli bychom pokračovat, ale tím že se hra přelévala nahoru dolu, měla naše obrana také spoustu práce a několikrát nás podržel výbornými zákroky brankář Rybňa. Bylo jasné, kdo dá branku vyhraje. Bohužel v 82. minutě se to povedlo domácímu týmu 2:1 a přes veškerou snahu se klukům aspoň vyrovnat již nepodařilo. Prohrát tak kvalitně odehraný zápas mrzí remíza by byla spravedlivější bohužel domácí byly šťastnější, ale především vyhrál pohledný fotbal s enormním nasazením klukům není co vytknout, snad jen více klidu v zakončení, ale ten nám soupeř nedovolil, byl celý z ročníku 06 nachystaný příští rok naskočit do MSD divize. Po utkání nás trenér domácích chválil za předvedený výkon.! Hodnocení podzimní části sezóny si necháme s chladnou hlavou do příštího článku.

Trenéři: Samek Milan, Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Hodnocení

Poslední utkání sezóny se mi opět hodnotí se smíšenými pocity. Výsledkově jsme opět nezvládli další venkovní utkání. Předvedená hra  nebyla vůbec špatná ovšem k bodům to opět nevedlo. Domácí tým poskládaný převážně z ročníku 2006 hrál velmi dobře, měl ve svém středu šikovné hráče, kteří byli jak herně i takticky na velmi dobré úrovni. První poločas byl oboustranně vyrovnaný i přes to šli domácí do vedení. Nám se podařilo vyrovnat po rohovém kopu. Do druhé půle jsme udělali změny v rozestavení ve středu hřiště a to vedlo k naší zlepšené hře ve druhém poločase. Dostávali jsme se více do hry v ofenzívě a tím pádem do více brankových příležitostí. Škoda jen, že jsme je nedokázali přetavit v góly. Šancí tam bylo opravdu dost, Hrálo se ve velkém tempu a myslím ,že  hra měla slušnou kvalitu a musela líbit všem přítomným divákům. Na obou stranách vynikali svými zákroky oba gólmani. Bohužel v 82 minutě byl domácí tým šťastnější v koncovce a díky této trefě zůstali body na Spartě. Dnes nemáme klukům moc, co vytknou v nasazení obětavosti a vůli vyhrát, ovšem v koncovce jsme nebyli efektivní. Proto jsme odjeli z hřiště soupeře opět bez bodového zisku.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři