logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

1.kolo Ligy dívek mladších a starších žákyň

V sobotu 28.8.2021  odehrály mladší a starší žákyně  první zápasy  1.ligy dívek. Oba naše týmy se utkaly se zkušenými hráčkami z Lokomotivy Brno.

Sestavy, výsledky a hodnocení utkání

 

 Mladší žákyně

FK ZNOJMO - LOKOMOTIVA BRNO   4:8   (1:4)

góly: Kučerová 4x,

Sestava:  Garčinská - Hanzelová , Čechová , Klásková , Čtveráčková , Malíková , Klímová , Nemešová ,Kučerová , Nováková , Vaculová.

Dnes děvčata nastoupily poprvé proti dívčímu týmu z Lokomotivy Brno. Úvod byl z počátku vyrovnaný a zdálo se že se s tím naše děvčata dobře popasují. První gól jsme sice inkasovali my , ale po chvíli jsme stav srovnali na 1:1. Pak ale děvčata z Lokomotivy začaly svoji hrou naše holky přetlačovat a  tlačily nás svými útoky na naší polovině. do poločasu jsme obdrželi ještě další 3 góly. V bráně nás skvěle podržela Terka Garčinská ,která byla dnes velkou oporou týmu. Do druhého poločasu holky polevily a nedostupovaly soupeřky a dostaly další 4 góly. Už to vypadalo že se holky už nezvednou  ale v posledních 10 minutách zápasu se dostala do šancí Zuzka Kučerová a nasázela soupeřkám ještě další 3 góly.. Dnes musíme vyzvednout výkon Katky Čechové a Marušky Hanzelové ,které odehrály bez střídání celý zápas a byly velmi platnými hráčkami v obraně. Pochválit musíme také Verču Nemešovou ,která ač je to gólmanka z přípravky dnes podala skvělý výkon v poli.  

Chválíme ale celý tým za jejich bojovnost a snahu otočit zápas k lepšímu skóre. 

Děkujeme rodičům za dovoz děvčat a za jejich podporu!!!!

Trenéři: Kučma , Veselá.

Starší žákyně

FK ZNOJMO :  LOKOMOTIVA BRNO   0:12  (0:6)

 

Sestava: Lavingrová , Garčinská -Kapaňová , Piscová , Urbánková , Šišláková , Veselá , Čechová , Železná , Pavlíková Sára , Pavlíková Sofie ,Langmannová , Doválelová , Košická , Kučerová .

Pro naše starší žákyně  to byl také první start v dívčí lize a poprvé se postavily na celé velké hřiště. Hned v začátku bylo vidět že soupeřky mají více ze hry a naše holky se nemohly dostat do tempa. V 11 minutě jsme inkasovali první gól. Soupeřky nás herně přehrávaly a do poločasu jsme inkasovaly dalších 5 gólů. Chybovali jsme v obraně ,nedostupovali hráčky . Pro holky to bylo hodně fyzicky náročné ,jednak jsme měli pouze 3 hráčky na střídání a to ještě  z mladších žákyň.  

Do druhého poločasu už holky svoji hru zlepšily a dokonce jsme i vystřelili na bránu soupeřek. Do brány do druhé poloviny nastoupila druhá gólmanka Tereza z mladších žákyň. Holky se snažily soupeřkám odolávat ale v útoku to dnes vůbec nešlo. V záloze dnes musíme pochválit Janu Veselou, Káju Košickou a sestry Sáru a Sofii Pavlíkovi. V obraně pak stoperku Gabrielu Langmannovou a  Káju Urbánkovou. Největší pochvalu ale zaslouží nejmladší hráčka Kačka Čechová která dnes odehrála celé utkání mladších žákyň a pak ještě bez střídání celý zápas za starší žákyně.

Pro holky to byla těžká zkouška ,holky z Lokomotivy byly dnes lepším týmem a zaslouženě vyhrály. Na trénincích musíme  dotrénovat a vypilovat naše nedostatky abychom byli připraveni na další kolo kdy zajíždíme na půdu do Olomouce.

Děkujeme rodičům za dovoz děvčat a za jejich skvělé fandění. Panu Piscovi za fandění s bubnem !!!

 Díky patří i panu Lavingrovi za odpískání obou dnešních zápasů !!

Trenéři : Kučma , Veselá.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři