logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

2.kolo Ligy dívek mladších a starších žákyň

V sobotu 4.9.2021 zajížděli  starší a mladší žákyně  na zápasy druhého kola do Olomouce (hřiště Náklo). Čekaly nás soupeřky ze SK SIGMY OLOMOUC.

Sestavy, výsledky a hodnocení utkání

Starší žákyně

SK SIGMA OLOMOUC - FK ZNOJMO   4:2 (2:1) 

Góly: Veselá , Šišláková

Sestava: Lavingrová- Kapaňová , Piscová ,Urbánková , Šišláková , Veselá ,Čechová ,Pavlíková Sofie , Pavlíková Sára,  Železná , Doválelová , Košická , Kučerová ,Suchá ,Garčinská , Hanzelová , Matoušková.

V dnešním zápase se děvčata utkaly s dívkami z Olomouce. Začátek zápasu jsme začali velice dobře a měli více  ze hry. Dnes jsme trochu pozměnily sestavu i rozestavení a bylo vidět že se to vyplatilo. Hned v druhé minutě se prosadila  kapitánka týmu Jana Veselá. Byl to náš první gól v lize a tak ho fanoušci řádně oslavili. Hra byla v prvním poločase hodně vyrovnaná. Děvčatům se dařilo dostupovat soupeřky a vytvářet si tak střelecké šance. Druhým gólem se prosadila ze záložní řady Kája Šišláková. Dnes jsme hráli bez naší zraněné stoperky ,ale  výbornou hrou ji zastoupila naše nejmladší hráčka Kačka Čechová ,která byla beze sporu nejlepší hráčkou hrající v obraně. Do druhého poločasu jsme  jsme vstoupily za stavu 1:2.

Na holkách bylo vidět že dnes mají větší chuť do zápasu než v minulém kole. Další gólovou šanci měla opět Jana Veselá ale tentokrát se jí gólmanku překonat nepodařilo. Po té jsme začali chybovat v záloze  a v obraně a pouštěli soupeřky  k naší bráně a ty naše chyby potrestaly gólem. Holky se snažily  s výsledkem ještě něco udělat ale soupeřky už si naše útočnice pohlídaly. V bráně dnes výborně zachytala Julča Lavingrová. I tak  jsme s výsledkem spokojeni a věříme že se děvčata své vytoužené výhry dočkají v dalších zápasech.

Děkujeme rodičům za skvělou atmosféru a fandění !!!!!

Trenéři Kučma a Veselá.

Mladší žákyně

SK SIGMA OLOMOUC - FK ZNOJMO   1:4 (1:1)   

Góly: Horáková , Kučerová , Malíková 2

Sestava: Garčinská -Kučerová , Klásková , Vaculová ,Čtveráčková ,Klímová , Horáková ,Čechová ,Nemešová ,Hanzelová         ,Malíková ,Olivová.

Mladší žákyně dnes také předvedli velmi dobrý výkon. V týmu jsme měli dvě nové hráčky Amálku Horákovou nejmladší hráčku a Nelču Olivovou. Musíme říct že nás obě překvapily. Holky se do zápasu pustily s chutí. Sice jsme ve druhé minutě obdrželi první gól, ale holky to nevzdaly. Jako první se prosadila Amálka Horáková  dnes  nejlepší hráčka v útoku. Do druhého poločasu se šlo za stavu 1:1.Nejvíce šancí měla Zuzka Kučerová ale dnes se jí podařilo skórovat pouze jednou .Dlouho trval stav 2:1 a holky se někdy opravdu nadřely. V obraně si se soupeřkami poradily Katka Čechová ,která hrála již zápas za starší žákyně. V bráně výborně zachytala Terka Garčinská. Závěr zápasu naše hráčky ještě zdramatizovaly  a  v posledních  7 minutách se dvakrát za sebou výbornou hrou prosadila Viki Malíková. Děvčata tak zaslouženě vyhráli a v mladší kategorii jsou to naše první 3 body.

Děvčata všechny zaslouží dnes velkou pochvalu.

Divákům a fanouškům patří velké díky !!!

Trenéři Pavel Kučma a Jiřina Veselá.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři