logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

7.kolo dívčí ligy mladší a starší žákyně

7.kolo dívčí ligy mladší a starší žákyně

 

V neděli 17.10.2021 odehráli starší a mladší žákyně  další kolo dívčí ligy proti týmu SK Líšeň.

Sestava a hodnocení utkání

 

 STARŠÍ ŽÁKYNĚ

Sestava:  Lavingrová - Veselá , Doválelová , Suchá , Železná, Matoušková , Košická , Pavlíková Sára , Pavlíková Sofie , Langmannová , Urbánková , Piscová, Kapaňová ,Šišláková, Pirožková, Čechová.

 SK LÍŠEŇ  - FK ZNOJMO    2:3  (2:2)   

 Góly:  Suchá , Veselá

Dnešní zápas se odehrál na hřišti s umělou trávou . Na holkách bylo vidět hned od začátku jak jim povrch nesedí.  Úvod zápasu jsme začali pěkně v tempu a měli hodně šancí na vstřelení gólu. Bohužel důraz před bránou nám dnes chyběl .Soupeřky z Líšně  nám  dali dva góly během 10 minut. Oba góly byly po našich chybách kdy brankářka vykopla míč ,který dvakrát stejným způsobem  přeskočil celou naši obranu a hráčka Líšně šla sama na gólmanku. Po polovině prvního poločasu jsme  jsme už prohrávali 2:0. Holky ale bojovaly a nechtěly se soupeřkám vzdát. Naše první branku vstřelila Katka Suchá a ,to holky ještě víc pozvedlo. Musíme podotknout že mi hráli fotbal ,zatímco soupeřky odkopávaly neustále míč do autu. Dokonce poločasu zbývaly 4 minuta a my si vytvořily pěknou akci kdy míč vybojovala Lucka Piscová a našla před bránou Janču Veselou a ta srovnala na 2:2.  Do druhého poločasu jsme holkám říkaly aby neusly na vavřínech  a hrály tak jako v prvním poločase. Druhý poločas jsme měli i herní převahu ale v zakončení se holkám nedařilo. Už to vypadalo že opět dojde na penaltový rozstřel ,ale  naše obrana chybovala a soupeřky nám ke konci poločasu daly třetí gól. Dnes  holky do zápasu daly hodně energie a zvládly obrátit výsledek. Kdybychom proměnily šance  v prvním poločase věříme že, by se hra vyvíjela jiným směrem . Dnes musíme pochválit Julču Lavingrovou v bráně ,která dnes podržela svůj tým . Holky dnes hráli jako tým a tímto je všechny chválíme.

Trenéři  Kučma , Veselá.

MLADŠÍ ŽÁKYNĚ

 SK LÍŠEŇ -   FK ZNOJMO    9:2  (2:1)   

 Góly : Klásková , Klímová

Sestava:  Garčinská - Klásková , Vaculová , Čtveráčková , Klímová, Kašparová ,Nemešová , Hanzelová , Malíková , Olivová , Horáková , Kubisová.

Dnešní zápas v Líšni holky herně vůbec nezvládly. Zaostávali jsme proti soupeřkám ve všech činnostech, v pohybu bez míče, v technice s balónem i taktice. Soupeřky dnes zaslouženě vyhrály. Ve druhém poločase nám nastřílely 7 gólů. Holkám nejde upřít bojovnost, ale čeká nás do budoucna hodně práce, abychom naše výkony zlepšili. Na trénincích  na tom musíme hodně zapracovat.

Trenéři Michal Sobota , Jaroslav Pisca. 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři