logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Přípravný přátelský zápas starších žákyň proti týmu žen z Jevišovic

V sobotu 5.2.2022 odehrály děvčata poslední přípravný zápas před začátkem jarní sezóny dívčí ligy. Dnes naše  starší děvčata  změřily síly s týmem žen z Jevišovic.

Sestava, výsledek a hodnocení utkání

 

Lavingrová , Garčinská - Langmannová , Urbánková , Kapaňová , Klásková , Vaculová , Veselá , Matoušková , Železná , Doválelová , Pirožková , Kučerová ,Piscová , Hanzelová ,Košická.

FK ZNOJMO DÍVKY : JEVIŠOVICE     5:1  (1:1)

Góly:  Matoušková 3 , Doválelová , Kučerová

Dnešní zápas holky zvládly na výbornou. Dnes jsme doplnily sestavu  i čtyřmi mladšími hráčkami a jsme s jejich hrou velmi spokojeni. Dnes jsme celý zápas hrály velmi aktivně. Hrály jsme převážně na polovině soupeře po celý zápas. První poločas jsme  zahodily hned několik šancí na vstřelení gólu. V zakončení nám stále chybí klid a přesnost. První branku vstřelila Kája Matoušková. Do konce poločasu soupeřky s pomocí naší teče do vlastní brány snížily na 1:1.

Druhý poločas byl ještě lepší než ten první. Tlačily jsme soupeřky na jejich polovině a vytvářely si spousty šancí na gól.Jen to zakončení nás dnes trápilo. Nakonec jsme ale přeci jen další góly přidali. Jeden gól dala Zuzka Kučerová . Další po krásné akci nahrála Jana Veselá přesně na Terku Doválelovou a ta zakončila do brány.  Dvěma střelami přispěla ještě Kája Matoušková ,které se dnes vydařil hatrick.

Pochválit musíme stoperku Gábinu Langmannovou, která  skvěle zezadu řídí náš tým . Dnes výborně zahrála i Kája Urbánková ,která se nebála vzít míč ze zadních řad a projet s ním až do útoku. Dnes se do hry dobře zapojily i gólmanky a přesně takou hru si  od nich představujeme. Dnes děvčata hrály opět jako tým a věříme že si zkušenosti z přípravných zápasů odnesou i do dívčí ligy, která nám začíná příští týden kdy zajíždíme na zápasy do Ostravy.

Děkujeme rodičům za dovoz hráček a za jejich fandění !!!!

Trenéři: Kučma , Veselá , Vaněk

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři