logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

12.kolo dívčí žákovské ligy Baník Ostrava

V sobotu 12.3.2022  zajížděly mladší a starší žákyně v rámci prvního jarního kola na Baník Ostrava. 

Výsledky, sestavy a hodnocení zápasů

 

STARŠÍ ŽÁKYNĚ

Sestava: Lavingrová - Veselá , Šišláková , Pirožková , Doválelová , Čechová , Hanzelová , Langmannová , Urbánková , Košická , Piscová , Kapaňová , Železná, Kučerová , Klásková.

AKADEMIE FC BANIK OSTRAVA :  FK  ZNOJMO      3:1 (2:0)   

 

Gól: Veselá

Jako první změřily síly s Baníkem starší žákyně. Hrálo se na hřišti UMT VISTA.

Dnes jsme doplnily sestavu o 4 hráčky z mladších žákyň. Úvod zápasu se zdál být hodně vyrovnaný .Holky předváděly velmi pěkný fotbal a šance byly na obou stranách. Gólmanky si dnes hodně zachytaly. V prvním poločase měli více střel naše soupeřky a z toho dvě šance  proměnily v góly. I my jsme několikrát vystřelily na bránu ale vše pochytala gólmanka Baníku ,která hrála hodně vysoko v poli a většinu šancí hned posílala zpět na naše území. Poločas skončil 2:0 pro domácí děvčata.

Po přestávce  jsme děvčata nabádali k většímu důrazu a  k rychlejšímu dostupování soupeřek. Hned hra vypadala o něco lépe a soupeřky pod naším tlakem chybovaly. Jedinou naši branku  po krásné akci  vstřelila naše kapitánka Jana Veselá. Asi v polovině druhého poločasu jsme se dostali ještě jednou do gólové pozice ale pro postavení hráčky v ofsajdu branka neplatila. Dnes jsme odehráli velmi kvalitní zápas s hodně kvalitními soupeřkami.

Pochválit dnes musíme především naši obranou řadu Gabrielu Langmannovou, Kateřinu Čechovou , Lucii Kapaňovou  a Karolínu Košickou. V útoku pak Janu Veselou která byla důrazná v soubojích a hodně pomáhala i v záložních řadách. Výbornou práci odvedla i Lucie Piscová . Pochválit musíme i naše mladší nováčky za dobře odehraný zápas.

Na druhou stranu nás dnes zklamaly děvčata v záloze ,kde byla neustále díra a neobsazené hráčky.

Chválíme dnes i gólmanku Julii Lavingrovou, která dnes měla hodně práce v brance. 

I když jsme zápas dnes prohráli bylo na co se dívat ,hrál se moc pěkný fotbal.

Trenéři Kučma , Veselá

MLADŠÍ ŽÁKYNĚ

V sobotu 12.3. 2022 jsme zajížděli na půdu Ostravy, kde jsme odehrály 12. kolo dívčí ligy.

Sestava

Garčinská- Kučerová, Klásková, Olivová, Klímová, Březinová, Kašparová, Čechová, Nemešová, Hanzelová, Horáková, Kuřitková

 

FC Baník Ostrava : FK Znojmo 5:0

Dnes jsme se utkali s velmi kvalitním soupeřem z Ostravy. První poločas byl poměrně vyrovnaný, ale více ze hry měli holky z Ostravy, i přesto jsme se soupeřem drželi krok a vypadalo to na bezbrankový poločas. Bohužel jsme v závěru prvního poločasu inkasovali branku po hezké akci soupeře. Ve druhé půli jsme už odpadli fyzicky a soupeř trestal naše chyby a navyšoval vedení na konečných 5:0.

Pochválit dnes musím všechny holky za předvedený výkon a za bojovnost. Vyzvednout ale musíme výkon děvčat co již odehráli zápas za starší žákyně  Čechová , klásková , Hanzelová , Kučerová.

Trenér Dominik Vaněk  

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři