logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

1. kolo nadstavby dívčí žákovské ligy

V neděli 10.4.2022 odehrály starší i mladší žákyně 1.kolo  nadstavby proti Slovácku.

Výsledky, sestavy a hodnocení

STARŠÍ ŽÁKYNĚ

Sestava: Lavingrová -Doválelová ,Urbánková , Langmannová , Šišláková , Pirožková , Železná , Klásková , Matoušková, Kučerová , Veselá ,Košická , Hanzelová ,Kapaňová.

1.FC SLOVÁCKO  : FK ZNOJMO  2:2  (1:0)       Po Penaltách 3:2

Góly:  Pirožková , Šišláková

První odehrály svůj zápas starší žákyně. Hned od začátku zápasu nás soupeřky tlačily na naší polovině  a my se nemohli dostat do tempa. V bráně nás dnes  podržela naše gólmanka Julča ,která   dnes chytala velmi dobře. Gólmanka soupeřů hrála hodně vysoko z brány ,ale mi jsme nedokázali  využít momentu protiútoku a prázdné brány. Ke konci prvního poločasu jsme dostali první gól . Do druhého poločasu  jsme holky nabádali k většímu důrazu  a dostupování hráček. Holky se našich rad držely a hned ve 2 minutě se dostala do šance Jana Veselá, která  ale trefila jen gólmanku ,ale k odraženému míči se dostala Klára Pirožková a přesně zakončila do brány. Byl to její úplně první gól. Netrvalo dlouho a druhou krásnou střelu do brány poslala  z obrané řady Karolína Šišláková.  Dlouho jsme drželi stav 2:1 . V 57.minutě  jsme ale po rohovém kopu, kdy se míč odrazil před bránu nedokázali míč dostat ven od brány  a soupeřky srovnali na 2:2. Do konce už se nic nestal,  přišel tedy na řadu penaltový rozstřel ,ve kterém byly úspěšnější naše soupeřky. Důležité je  že jsme si odvezli velmi cenný bod.

Holky dnes opět ukázaly jak umí bojovat i proti takto silným soupeřkám. 

Děkujeme rodičům za podporu a fandění !!!!!!!

Trenéři Kučma ,Veselá.

MLADŠÍ ŽÁKYNĚ

Sestava: Garčinská - Kučerová , Klásková , Olivová , Vaculová ,Čtveráčková , Klímová , Březinová , Kašparová , Hanzelová , Horáková , Kubisová , Malíková.

1.FC SLOVÁCKO  :  FK ZNOJMO 3:0  (0:0)     

 Mladší děvčata  v prvním poločase udržely se  soupeřkami krok a  nepadl žádný gól. V bráně dnes dobře zachytala Terka Garčinská. V obraně dnes skvěle odehrála Maruška Hanzelová ,která v pozici stoperky nedávala soupeřkám šanci. Druhý poločas už jsme trošku ztrácely  a dostali první gól.  Holky se praly o každý míč ,ale soupeřky byly důraznější a více se dostávaly do šancí a před naši bránu. Naši velkou šanci měla Zuzka Kučerová ,ale trefila pouze břevno. Do konce zápasu už nás soupeřky přehrávaly a přidaly další dva góly. Pochvalu ještě zaslouží ještě Adéla Vaculová ,Terka Klásková.

Chybí nám klid v zakončení a hlavně u některých větší bojovnost a důraz v osobních soubojích.

Jako zastupující trenér byl Petr Železný ,asistent Pavel Kučma

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři