logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

2.Kolo nadstavby dívčí ligy

Na velikonoční neděli  17.4.2022 se konalo další kolo nadstavby dívčí ligy. Tentokrát jsme přivítali na našem domácím hřišti soupeřky z Hodonína.

Sestavy, výsledky a hodnocení

 

MLADŠÍ ŽÁKYNĚ

Sestava :

Garčinská - Kučerová, Klásková, Vaculová, Čtveráčková, Klímová, Kašparová, Hanzelová, Horáková, Kubisová, Malíková

FK Znojmo : FK Hodonín    2:4   P(1:2)

Góly: Kučerová , Klímová

Děvčata byla na dnešní utkání nažhavená a připravena odevzdat maximum. Nadšení přenesla i do utkání a byla velice aktivní. Z naší aktivity vyústila i úvodní branka, kdy se dostala do úniku Zuzka Kučerová a s klidnou hlavou zakončila k tyči. Pár minut poté měla obrovskou příležitost Sofie Klímová, ale její střelu vytěsnila hostující brankářka na tyč. Bohužel jsme nezvládli závěr první půle a holky z Hodonína ještě do poločasu utkání otočily. Ve druhé půli už byly soupeřky aktivnější a přidali další dvě branky, i přes velký tlak soupeřek jsme si vytvořili pár příležitostí ke vstřelení branky. Jednu z příležitostí využila Sofie Klímová a snížila na konečných 2:4.

Holky dnes odehráli velice náročné utkání s kvalitním soupeřem a dali to toho vše, takže pochvala všem za předvedený výkon.

Děkujeme panu Hanzelovi za odpískání zápasu !!!

Trenéři  Dominik Vaněk ,  Dan Ondra.

STARŠÍ ŽÁKYNĚ

Sestava: Lavingrová - Doválelová , Košická ,Matoušková , Veselá , Železná , Pirožková , Kapaňová , Langmannová, Urbánková ,Čechová, Šišláková , Kučerová , Hanzelová.

FK ZNOJMO : FK HODONÍN    1:3   (1:0)   

Gól: Veselá

Starší žákyně nastoupily do zápasu s velkým respektem k soupeřkám a v prvním poločase jsme byli hodně aktivní a nedávali soupeřkám žádný prostor k nějaké akci. Holky výborně dostupovaly a z toho byly soupeřky hodně nervózní.  V první polovině padl pouze jediný gól, který vstřelila Jana Veselá. Na vstřelení gólu se vždy hodně nadřeme. Poločas tak skončil v náš prospěch 1:0.

Do druhé poloviny zápasu jsme holkám zdůrazňovali, a dělali vše jako v první půli.  Dlouho se žádná velká akce nevytvořila. Až v 53 minutě jsme chybovali a soupeřky vyrovnaly na 1:1. Od tohoto gólu holky hodně znervózněly a soupeřky zvýšily svůj tlak směrem k naší bráně. Dlouho jsme odolávaly ,až  v posledních minutách  holky opět nesmyslně chybovaly a  soupeřky předvedly dvě skvělé akce ,které využily ke vstřelení dvou rychlých gólů ke konci zápasu. Tak jak to v prvním poločase vypadalo slibně v náš prospěch , druhý poločas to bylo právě naopak. Musíme se tedy z našich nepřesností a chyb poučit a v dalších zápasech se pokusit zabodovat.

Pochválit v první půli musíme gólmanku Julču která nás hodně svým výkonem podržela , ve druhé půli ji naopak obrana vůbec nepomohla.

Děkujeme rodičům za podporu  a fandění !!!! 

Velké díky patří panu Petrovi Železnému  za odpískání zápasu !!!

Trenéři Kučma ,Veselá.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři