logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Poděkování FK Znojmo z.s.

FK ZNOJMO z.s. děkuje za poskytnutí finanční investiční podpory z rozpočtu JMK na základě dotačního programu Podpora sportu v Jihomoravském kraji v roce 2023, na realizaci projektu „Oprava travnatých ploch“ ve výši 150.000 Kč.

PODPOŘIL Jihomoravský kraj

logo jmk

 

PODĚKOVÁNÍ FK ZNOJMO z.s.

Díky významné pomoci Jihomoravského kraje získal fotbalový klub FK ZNOJMO z.s. finanční prostředky na kompletní péči o fotbalový trávník. Díky obrovské zátěži po celou sezónu se náš fotbalový trávník řadí mezi nejvytíženější trávník vůbec a péči o něj si vyžaduje odborný a profesionální přístup. Oprava travnatých ploch se skládala z vertikutace, aerifikace, dosetí, pískování a provzdušnění fotbalového trávníku. Během vegetační sezóny probíhalo pravidelné hnojení a chemické ošetření trávníku, proti plevelům a travním chorobám.  Díky získaným finančním prostředkům se podařilo zajistit optimální podmínky travnatého hřiště což mělo přímý vliv na hraní kopané.

Děkujeme za poskytnutí dotace Jihomoravskému kraji ve výši 150 000,- Kč a za doplacení zbývajících finančních prostředků FK ZNOJMO z.s.. Dále děkujeme i správci hřiště, který má také nemalý podíl na údržbě sportovního areálu.

ilustrativni

Zuzana Berková, předsedkyně FK ZNOJMO z.s.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři