logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8. kolo Čechie/Kahan - FK Znojmo dorost 2:1 (2:0)

 Gól: Beno Petr

Sestava a hodnocení zápasu:
Kaidl - Urban, Sýkora, Nguyen Petr, Procházka[K] - Matoušek, Záhora, Baran, Mrázek - Kaláb, Svoboda
Střídání: Wrana, Lelovský R., Vojtěch, Beno, P., Skopal, Varga
Hodnocení zápasu:
Po velmi nevydařeném domácím utkání, kdy jsme si šáhli svým výkonem na pověstné fotbalové dno, jsme zajížděli do brněnské oblasti na Čechii/Kahan tým hrající v Zastávce u Brna.
Velká škoda, běžela 1. minuta utkání a hned po rozehře domácí střílí, Kaidlik vyráží, ale na následnou střelu ke kolíku už nedosáhl 1:0. To jsme zrovna nepotřebovali. Postupně jsme se zvedli a hrál se fotbal na obě strany. V 25. minutě jsme zahrávali rohový kop a míč prolétl pokutovým územím, domácí měli velké štěstí, bohužel na zadní tyči nikdo a tak se skóre neměnilo. Chtěli jsme ještě do poločasu vyrovnat, na což jsme rozhodně měli, ale chybou v rozehře od brány jsme ve 39. minutě nabídli domácím tutovku 2:0. Do šatny nic moc.
Po přestávce jsme udělali nějaké změny v rozestavení, protočili hráče, a v 70. minutě se po rohu dostal míč k Petru Benovi a ten technickou střelou snížil na 2:1.
Kluci se snažili, dřeli, ale vyrovnat se nám již nepodařilo, o to víc mrzelo zaváhání v úvodu utkání. Po dlouhé době nás může těšit, že jsme alespoň vyhráli druhý poločas.
Konečně zachytal Kaidlik předvedl výkon který od něj očekáváme, obranu vyztužil po zranění Mára Procházka, brzy již vyhlížíme návrat Toma Horeckého a tak věříme, že budeme stále silnější.
Velmi dobře zahráli 3 starší žáci Beno, Skopal, Varga, kteří si přenesli pohodu z jejich týmu.
Závěrem nás těšilo, že jsme fotbalově soupeři stačili, ale chybí "nedotrénovanost" většiny hráčů. V rozhodující fázi míč nelepí, stojí to spoustu sil a lepší výsledek.
Na tréninku děláme vše proto, abychom si mohli zase vychutnat vítězství, třeba již tento víkend kdy v sobotu 30.9.2023 přivítáme na domácí půdě soupeře z brněnských Střelic.
Výkop netradičně 15:30 hodin.Trenéři: Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři