logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

15. kolo TJ Prosiměřice - FK Znojmo 2:2 (2:2)

Góly: Kaláb, Lelovský R.

Sestava :
Rybníček [K] - Urban, Procházka, Sýkora, Svoboda - Matoušek, Baran, Záhora, Mrázek - Koukal, Miklovic
Střídání: Lichevník, Kaláb, Wrana, Lelovský R., Lelovský D.

Hodnocení zápasu
Na první jarní kolo jsme se velmi těšili, zimní přípravu hráči absolvovali ve velkém počtu uzdravili se opory týmu. Los nám navíc podsunul poslední tým tabulky a tak už jsme měli v hlavách jak si vezeme 3 body z Prosiměřic. K tomu je však zapotřebí "maličkost", a to vyhrát.
Od úvodu zápasu bylo patrné, že domácí vsadili vše na bojovnost a rozbíjení našich fotbalových akcí. Navíc po dvou našich gólových šancí přišla 3. minuta, domácí kopali roh a vlastenec byl v naši síti 1:0. To nás na deset minut utlumilo a domácí ještě více vybudilo.
Postupně jsme si vytvářeli další šance, vyrovnávací gól přišel ve 32. minutě po krásné střele Ondry Barana, která skončila na břevně, pohotově dostřelil do sítě Kubajs Kaláb 1:1. Ve 41. minuty se protáhl obranou Tade Lichevník,( který střídal surově faulovaného Martina Matouška) a do prázdné brány doklepl Roman Lelovský 1:2. Mohli jsme hned navýšit skóre a domácí dorazit, ale místo toho jsme ve 43. minutě  po nedůrazu v obraně nechali domácí srovnat 2:2.
Do druhé půle jsme vyztužili obranu Rybňou, univerzála Kaliho poslali do brány a vše vsadili na vítězství. Zato domácí vsadili vše na udržení výsledku a byli úspěšnější, všechny naše šance, několikrát se štěstím, ale ubránili.
Někteří naši hráči tvrdou hru soupeře neunášeli a nechali se otrávit. Především Radek Záhora od kterého jsme si slibovali, že bude tahoun naši ofenzívy. Tak jako v přípravě se nechával zbytečně strhnout ke strkanicím, okopávání a oplácení. Vyloučen nebyl jen proto, že rozhodčí byl velmi zkušený a velmi, velmi tolerantní.
Pokud bude někdo chtít pokračovat dále v takovém výkonu, tak mi tak tolerantní nebudeme!
Emoce je potřeba zvládat, při první překážce nelze hledat výmluvy a důvody ale způsoby. I toto je potřeba se učit a zvládat!
V dalším kole přivítáme na domácí půdě tým Křepice/Velké Němčice a uvidíme jak se nám bude dařit tentokrát.
Trenéři: Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři