logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

16. kolo FK Znojmo - Křepice/Velké Němčice 3:4 (2:2)

Góly: Lelovský Roman, Kaláb, Miklovic

Sestava:
Kubále - Matoušek, Sýkora [K], Kaláb, Urban - Svoboda, Záhora, Baran, Mrázek - Wrana, Miklovic
Střídání: Veselý ,Lelovský Roman, Lelovský Dan

Hodnocení zápasu:
V druhém jarním kole jsme hostili brněnské Křepice/Velké Němčice.
Tak jako na podzim nás hned v začátku jara postihla velká marodka oproti minulému zápasu  jsme museli udělat 4 změny na klíčových pozicích.
I tak jsme byli odhodlání se nepřízni osudu postavit čelem.
Od úvodu zápasu jsme předváděli dobrou hru, v 10. minutě jsme však udělali chybu v obraně a soupeř šanci využil 0:1. Trochu nás to rozhodilo, ale ve 20. minutě se nám podařilo důrazným Romanem Lelovským vyrovnat . Neradovali jsme se dlouho ve 27. minutě přišla opět chyba v obraně jak přes kopírák a zase jsme prohrávali 1:2.  Na vyrovnání jsme dlouho nečekali, ve 30. minutě napřáhl Kuba Kaláb a  pěknou střelou vyrovnal 2:2.
Do přestávky bylo ještě pár závarů před oběma brankami, "góloši" své týmy podrželi.
Po pauze přicházeli šance na obou stranách, nám se podařilo v 70. minutě jít poprvé v zápase do vedení když se trefil Vojta Miklovič, kdy dostal krásný pas mezi beky, krásně zpracoval a bylo 3:2. Zápas zdaleka nekončil, v 75. minutě, do té doby vynikající Dan Kubále (ročník 2010), si vybral slabší chvilku a bylo znovu srovnáno 3:3. Když už to vypadalo, že zápas skončí remízově a hosté tahali již unavené nohy, podařilo se jim v 85. minutě vstřelit šťastnou branku 3:4. Zbývalo již málo času na zvrat, přesto ještě v 90. minutě přišla velká šance, ale nebylo nám přáno.
Hodnocení trenéra:
Velmi pěkné a vyrovnané utkání pro naše barvy nakonec skončilo výsledkově smutně. Za předvedenou hru se naši borci určitě zaslouží pochvalu, bylo na co koukat a hráči nechali na hřišti všechny síly a fotbalový um. Rozhodně jsme nebyli horší tým, fotbal je o chybách a zároveň o proměňování šancí a tak jeden z ukazatelů, nejlépe však oba, musíme zlepšit. Velké pozitivum v zápase byl návrat na pažit Martina Veselého po dlouhé pauze způsobené zraněním. Hru velmi zkvalitnil a přejeme si že zdraví vydrží a mladí hráči se od něj mnoho přiučí.
Na velikonoční neděli přivítáme, opět na domácí půdě, lídra tabulky TJ Sokol Tasovice. Tentokrát bude velký favorit "Tasanda", ale v derby je vždy možné cokoli a pokud se dá marodka do kupy tak můžeme i překvapit.
Výkop neděle 31.3.2024 13:00 hodin za podporu oranžové družiny FK Znojmo děkujeme.....
Trenéři: Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři