logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

21. kolo FK Znojmo - Čechie/Kahan 4:1 (2:0)

Góly: Kaláb 3x, Koukal
více foto zde:

Sestava:
Rybníček [K] - Sýkora, Procházka, Baran, Miklovic - Záhora, Veselý, Horecký, Mrázek - Koukal, Wrana
Střídání: Kaláb, Lelovský Roman, Brázda
Hodnocení zápasu:
V podzimním zápase na Kahanu jsme zbytečně prohráli vyrovnaný zápas 2:1 a tak jsme si chtěli tento víkend na domácí půdě vzít body zpět. Navíc marodka se více umoudřila a tak náš tým mohl od začátku předvádět pohlednou hru s mnoha přečísleními a tím pramenícími šancemi, chyběli jen góly. Zároveň do obrany se muselo hrát zodpovědně, soupeř využil každé příležitosti ohrozit naši branku. Po dvacáté minutě se dostal na hřiště, ne z cela zdráv Kuba Kaláb. Ve 26. minutě nejprve po parádním pasu od Radka Záhory rozvlnil síť poprvé a hned za minutu ve 27. minutě podruhé, když po několikátém úniku po křídle Dominik Mrázek nachystal dokonalou gólovku 2:0. Hned vzápětí šel ještě Kali sám na bránu, ale těsně míjí, to by byl rychlý hattrick. Soupeř měl také pár závarů v našem vápně především z rohových kopů, ty jsme ustály a tak se již skóre do poločasu neměnilo. Po přestávce se hosté snaží z výsledkem něco udělat a v 54. minutě snižují na 2:1. Nepovedený centr plachtil vzduchem až zapadl do horního rohu naší brány. Dlouho to netrvalo a bereme si dvoubrankový náskok zpět. Běží 60. minuta, tentokrát po levé straně utíká Míra Koukal, a přesným centrem do vápna nachází Kaliho,  ten již hattrick neodmítá 3:1. Hosté jsou stále nervóznější, naše obrana drží dokonale a co propadne posbírá Rybňa, záložáci stále zásobují útok a když v 85. minutě opět Mrazič proklouzne po křídle uklízí do sítě Koukys 4:1.
Hodnocení trenéra:
Všechny body potřebujeme a bereme, ale hlavně jsme spokojeni s předvedenou hrou a  kvalitním výkonem celého týmu. Někteří hráči hráli na jiných postech než jsou zvyklí, ale zvládli to dokonale a týmu velmi pomohli.
Dnes si kluci znovu ověřili, že mají kvalitu a chuť hrát a i vyhrát těžké zápasy. Kromě fotbalových dovedností ukázali taky sílu v osobních soubojích. Hodně si ceníme že to ustáli a i v těžkých situacích zachovali klidnou hlavu.
Next match: Neděle 5. 5. 2024 14:30, Střelice

Trenéři: Hynek Rytíř, Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři