logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

20. kolo RAFK Rajhrad - FK Znojmo 5:1 (4:0)

Gól: Koukal
více foto zde

Sestava:
Kaláb - Koukal, Rybníček [K], Procházka, Sýkora - Matoušek, Baran, Záhora, Mrázek - Miklovic, Wrana
Střídání: Lelovský Dan
Hodnocení zápasu:
Ve dvacátém kole jsme zajížděli k soupeři do Rajhradu, který dýchá v tabulce první trojce na záda. Marodka nás donutila udělat několik změn v sestavě a tak jsme chtěli hlavně hrát v obranném bloku. No záměr nám dlouho nevydržel. V úvodu zápasu jsme měli první neproměněnou šanci, pak už hráli pouze domácí ve 12. minutě se prosazují důrazem ve vápně za tři minuty penalta a když v 27. minutě po nádherné střele z přímého kopu soupeř zvyšuje na 3:0 je s námi zle, navíc běží 35. minuta a je 4:0. Po dlouhé době velmi špatný výkon prvního poločasu, domácí byli ve všech aspektech lepší hlavně v pohybu s míčem i bez něj nedokázali jsme zachytit tempo hry a byli pro soupeře pouze fotbaloví panáci. Poločasový výsledek byl ještě přijatelný k obrazu hry. Do druhé půle jsme některé posty změnily a přišlo zlepšení, hlavně vysunutí Máry Procházky do zálohy, který svým buldočím výkonem strhl naši zálohu a potažmo celý tým k většímu pohybu, důrazu a hned se obraz hry vyrovnal. Výsledek se nakonec ustálil na konečných 5:1 a  poločasová remíza 1:1 se cení do dalšího zápasu. Škoda že jsme takhle nehráli od začátku, mohly jsme výborně hrající Rafku více prověřit. 
Hodnocení trenéra:
V zápase chyběla energie a emoce, bez kterých se hrát nedá. To co nás zdobilo v předchozích zápasech bylo pryč. Bylo vidět hodně odevzdanosti, chyběla chuť se nepříznivému vývoji postavit. Tyto jsou atributy jsou důležité pro další těžké zápasy, které nás čekají.
Díky zraněním, nemocem a školním povinnostem hrajeme každý víkend v jiné sestavě. Větší časové vytížení dostávají hráči z lavičky, zatím však jejich výkony nejsou takové, jaké bychom očekávali. Kredit si zaslouží Jakub Kaláb, který  byť po nemoci, pomohl v bráně a rozhodně nás podržel.
V neděli 28.04.2024 přivítáme na domácí půdě pátý tým soutěže Čechie/Kahan výkop 13:00 hodin. Jen výkon z druhé půle nás může vrátit k lepšímu výsledku, co na to marodka, to bude další neznámá.


Trenéři: Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři