logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Holky 3. kolo ligy starších žákyň FK Znojmo - Zbrojovka Brno 3:2 (pen.9:8)

Sestava: Garčinská - Kružíková, Mašková, Kubisová, Plaštiaková, Dobiášová, Vaculová, Rozehnalová, Veselá, Olivová, Kavková, Arndt, Hanzelová, Klásková, Rolníková, Nováková, Březinová

FK Znojmo - Zbrojovka Brno 3:2 (po penaltách 9:8)  

Dne 10.9.2023 od 14:00 jsme odehráli další soutěžní zápas se Zbrojovkou Brno. Zápas se hrál za úmorného vedra. Odehráli jsme dramatický zápas, ve kterém jsme se  soupeřkami přetahovali o vedení. Náš tým vedl po gólu Terezy Kláskové. Soupeř ještě do poločasu srovnal skóre. Po přestávce byly hráčky Zbrojovky  lepší a po zásluze se skóre překlopilo na jejich stranu. Nicméně domácí tým svou bojovností a nasazením těsně před koncem vyrovnal krásným gólem Kristýny Kružíkové. Skóre 2:2 již vydrželo až do konce zápasu. O bonusovém bodu pro domácí tým rozhodl až maratón pokutových kopů. Po 15. sérii penalt bylo konečné skóre 9:8, pro domácí tým. 
    Poslední zápas za starší žákyně odehráli Tereza Klásková, Adéla Vaculová, Marie Hanzelová a Tereza Garčinská. Touto cestou bych jim chtěl poděkovat za předání zkušeností mladším hráčkám. Děvčatům přejeme ať se daří jak po sportovní stránce tak i v osobním životě. 

Trenéři FK Znojmo: Novák, Kavka a Pisca

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři