logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2. liga dorostenek Vyškov - FK Znojmo 0:14 (22.10.2023)

Sestava FK Znojmo: Garčinská Tereza, Šinoglová Alena, Kapaňová Lucie, Kalabisová Klára, Šišláková Karolína, Pojerová Valentýna, Železná Natálie, Vaculová Adéla, Langmannová Gabriela (K), Doválelová Tereza, Pirožková Klára, Šustáčková Eliška, Marečková Denisa, Klásková Tereza, Urbánková Karolína

Vyškov - FK Znojmo 0:14 (0:5)

Branky: 5x Šišláková, 2x Kalabisová, 2x Marečková, 2x Doválelová, 2x Železná, Šinoglová

V neděli 22.10.2023 jsme zajížděli do Vyškova. Měl to být zápas, kde jsme mohli využít hráčky z lavičky. Nechtěli jsme však nechat vše na náhodu a začátek s menší změnou byl totožný jako v předchozích zápasech. Již v kabině jsme upozorňovali děvčata, aby nepodcenily soupeře a hrály s rychlejší rozehrou po stranách hřiště. Na to co jsme upozornili, vše se nám odhalilo v plné parádě. Vodění míče středem, prorážení domácího bloku a hra bez fantazie. V těchto zápasech není podstatné skóre, ale předvedená hra. V tomto zápase jsme se podřídili hře domácích a místo dominance na hřišti, jsme nevěděli co dělat s míčem a hlavně bez míče. O nějakých kombinačních průnicích nemůže být ani řeč. To vše je však odrazem přístupu některých hráček z tréninkového procesu. Protože fotbal je týmová hra, tak tento stín nepadá jen na jednotlivce, ale na celý tým. Nám trenérům nyní nezbývá nic jiného než se zamyslet nad tímto problémem a připravit hráčky na poslední utkání s Líšní, která se najednou zvedla a po nepřesvědčivých výsledcích porazila těžkého soupeře s Olomouce.

Bohužel celý dojem ze zápasu ještě umocnilo to, jak je zvykem, nebyl delegován rozhodčí a domácímu realizačnímu týmu nikdo nedal instrukce kde jsou praporky jak postranní, tak pomezních rozhodčích. Od reakcí domácí trenérky jsem se raději povznesli. Na oddíl kde se hraje druhá nejvyšší soutěž mužů celkem neprofesionální jednání. Plusem bylo, že se hrálo na travnatém hlavním hřišti a realizační tým včetně náhradního rozhodčího z řad rodičů se nám snažil špatný dojem nahradit korektním vedením utkání.

Určitě bychom si rádi napravili reputaci v posledním podzimním utkání a hlavně opět předvedli všem co nám fandí a podporují nejlepší výkon. Proto bychom rádi pozvali i všechny rodiče na zápas s Líšní v neděli 5.11.2023 ve 13:00 na domácím hřišti.

Trenéři: Jiří Kotlán, Daniel Ondra, Marek Procházka a Dominik Vaněk

Další fotky k článku:

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři