logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2. liga dorostenek FK Znojmo - Líšeň 0:2

FK Znojmo – Líšeň  0:2 (0:1)

Branky: Lukačová, Dočkalová

FK Znojmo: Garčinská Tereza, Šinoglová Alena, Kalabisová Klára, Šišláková Karolína, Urbánková Karolína, Železná Natálie, Pojerová Valentýna, Klásková Tereza, Vaculová Adéla, Langmannová Gabriela , Doválelová Tereza, Piringerová Adéla, Kapaňová Lucie, Marečková Denisa, Hanzelová Marie, Pirožková Klára, Šustáčková Eliška.

           V neděli 5.11.2023 jsme na domácí půdě odehráli odložené poslední utkání podzimu s týmem Líšně. Utkání bylo přesunuto na základě požadavku hostů (velká marodka). Chtěli jsme samozřejmě hrát plnohodnotný zápas, tak jsme posunutí akceptovali. Následně jsme zjistili, že 6 hráček týmu dorostenek odehrálo ve stejný víkend zápasy žen a starších žaček. Nemusí nás však toto mrzet, to si musí sáhnout do svědomí jiní. Aspoň zápas měl nasazení a bylo o co hrát. Vítěz utkání se mohl posunout na druhé místo a stíhat lídra ze Zlína se kterým jsme remizovali na jeho půdě.  

            Začátek utkání se pro nás začal odvíjet pozitivně. Hned z prvního útoku zahrozila Kalabisová. Bohužel minula hostující branku. Dostávali jsme se do šancí a jak to bývá, při první ohrožení brány se hosté dostávají do vedení po individuálním průniku Lukačové 0:1. Stále jsme měli šance a ohrožovali bránu. Vítečně však Líšeň držela brankařka Skřepská, která normálně chytá za ženy ve 2. lize. Ani několik rohových kopů po sobě jsem nedokázali přepálit ve vyrovnávající branku. Po 20. minutě jako by jsme měli strach a míče nás přestali poslouchat. Vlastními chybami jsme soupeřovi vše usnadňovali. Do druhého poločasu jsme nabádali holky, aby zjednodušili a zpřesnily hru. Když už jsem se dostávali do šancí, tak záchranou brzdu, v pokutovém území zatahovala Kalasová a ne zrovna vybíravých způsobem. Bohužel hlavní arbitr stále mlčel a nám se kupili zranění. V 65.min tak jako starší žákyně popravila náš tým Dočkalová 0:2. Opět došlo k nedorozumnění v naši obranné fázi. Potom jsme se stále nechtěli smířit s výsledkem, ale bohužel nás zradila koncovka. Nyní nás čeká zimní příprava a doufáme, že holky k tomu přistoupí zodpovědně.

Trenéři: Jiří Kotlán, Daniel Ondra, Marek Procházka a Dominik Vaněk

Další fotky k článku:

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři