logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Halový turnaj kategorie WU 13 Třebíč (26.11.2023)

Sestava: Šmerdová, Sabová, Raabová, Kašparová, Garajová, A. Rolníková, Horáková, Chromíková, Šustáčková, Pudelková, Turková, Švarcová, Hanzelová, Wirglová Nina, Wirglová Nela, Němcová, Pokorná, Rajnohová, Nováková

V neděli 26.11. jsme odehráli halový turnaj v Třebíči v hale SPŠT. Jelikož jsme dostali možnost obsadit dva týmy a při absenci čtyřech děvčat z mladších žákyň, museli jsme do sestavy obsadit i další hráčky. Na turnaji si tak premiérově zahrála děvčata i z přípravky od Ladi Kirschnera. Turnaje se zúčastnila Zbrojovka Brno, domácí FŠ Třebíč a náš tým. Každé mužstvo postavilo dva týmy, které tak odehrály vždy 4 zápasy.

výsledky 1. tým FK Znojmo - FŠ Třebíč 3:1

                      Zbrojovka Brno - FK Znojmo 3:1

                      FK Znojmo - FŠ Třebíč 4:1

                      Zbrojovka Brno - FK Znojmo 2:3

V silněji obsazené kategorii prvních týmů náš tým vyhrál dvakrát nad domácí Třebíčí. V prvním zápase proti Zbrojovce se naše holky urostlejších soupeřek zalekly a když náš pohyb nebyl aktivní, už jsme prohrávali 2:0. Pak teprve děvčata zabrala, ale na lepší výsledek to nebylo. V závěrečném a nejkvalitnějším zápase proti Zbrojovce předvedly holky srdnatý výkon. Všechny odehrály maximum, zvláště naše střelkyně Tamara Garajová s Adélou Rolníkovou. Šance Zbrojovky lapala v bráně Eliška (ta obdržela cenu pro nejlepší golmanku turnaje) a tak holky k velké radosti zvítězily.

výsledky 2. tým FK Znojmo - FŠ Třebíč 0:3

                      Zbrojovka Brno - FK Znojmo 7:0

                      FK Znojmo - FŠ Třebíč 0:3

                      Zbrojovka Brno - FK Znojmo 7:0

V kategorii druhých týmů jsme neměli šanci proti starším a urostlejším soupeřkám uhrát lepší výsledky. Ale to neznamená, že by se děvčata nesnažily. Dnes si zahrály premiérově čtyři děvčata, pro které to byl náročný start. Hrály proti dívkám o pět let starším a nechaly na palubovce všechny síly. Zbytek týmu byl utvořen z dívek z mladších žákyň. Pro nás to byl test jak zvládnou těžké zápasy pod tlakem, navíc na jiných postech než jsou zvyklé. Sice se nám nepodařilo vstřelit branku, ale šance na vstřelení gólů byly. V bráně si zkusila zvětšiny času zachytat Kamča Sabová - střídala ji Eliška. Kamila předvedla i pěkné zákroky a zabránila tak několika gólům soupeřů.  Pro nás je pozitivní zprávou, že se nám rozrůstá dívčí základna, která bude do budoucna potřebná k doplnění týmů žákyň. Potenciál v nejmladších děvčatech je a teď bude na nás trenérech zajistit jim dostatek zápasů k jejich rozvoji. Turnaj tak splnil svůj účel. Poděkování patří rodičům za odvoz dívek na turnaj a jejich fandění, klubu pak patří dík za umožnění startu na kvalitní akci.

 

Trenéři FK Znojmo: Lavingr a Šmerda

 

Další fotky k článku:

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři