logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Dívčí turnaj v Uherském Brodu - dorostenky

O víkendu 9.-10.12.2023 jsme zavítali na dívčí turnaj do Uherského Brodu. Jednalo se o velký turnaj, kterého se účastnilo 24 týmů z celé České republiky i ze Slovenska. 
Sestava: Langmannová, Pojerová, Urbánková, Železná, Šišláková, Doválelová, Vaculová, Kalabisová, Klásková, Plaštiaková, Šustáčková
Po dlouhé zasněžené cestě ze Znojma (s menší zastávkou v KFC) jsme dorazili na místo určení. Po ubytování na ubytovně jsme přejeli asi do kilometr a půl vzdálené turnajové haly. Tam nás čekala základní skupina, ve které byly našimi soupeři týmy Hodonín juniorky, Bratislava bílá, Líšeň ženy, Myjava juniorky a Prostějov.


FK Znojmo juniorky - Hodonín juniorky 2:0Góly: Urbánková, Plaštiaková
FK Znojmo juniorky - Bratislava bílá 3:0Góly: Plaštiaková, Železná, Šišláková
FK Znojmo juniorky - Líšeň ženy 0:0
FK Znojmo juniorky - Myjava juniorky 0:1
FK Znojmo juniorky - Prostějov 0:1


První den jsme začali velmi dobře, kdy jsme po dvou výhrách dokázali získat cenný bod proti ženám z Líšně. Byla však velká škoda, že jsme nedokázali proměnit aspoň jednu naši šanci a urvat tak všechny tři body. Neproměněné šance byly velkým aspektem i v následujících utkáních, kdy nás pokaždé zlomil jeden smolný obdržený gól. Nakonec jsme v základní skupině skončili na 4. místě a druhý den nás tedy čekala skupina o celkové 13.-16. místo.
Turnaj po prodlevách mezi zápasy nabral velké zpoždění, a tak jsme hned po posledním zápase nabrali směr naší ubytovny, kde jsme měli nachystanou večeři. Po večeři jsme krátce navštívili místní diskotéku a pak už byl čas na odpočinek ve svých pokojích na ubytovně. 
Vstávání nebylo po předchozím náročném dni jednoduché. Po snídani jsme dorazili do sportovní haly na utkání druhého dne turnaje. Tam nás čekaly týmy: Sigma Olomouc červená, Bratislava červená a Komárno.


FK Znojmo juniorky - Sigma Olomouc červená 1:1 Gól: Klásková
FK Znojmo juniorky - Bratislava červená 2:0 Góly: Šišláková, Doválelová
FK Znojmo juniorky - Komárno 1:2 Gól: Železná


Turnaj jsme zakončili na 14. místě z 24 účastníků. Výkony našich holek nebyly špatné. Srazily nás především některé zbytečné chyby. I přesto můžeme říct, že ostudu jsme rozhodně neudělali. Za zmínku stojí výkon Klárky Plaštiakové, která se stala naší nejlepší hračkou a také Gabči Langmannové, která si jakožto rozená obránkyně stoupla do branky a za oba dny předvedla několik pěkných zákroků.
Po posledním zápase už nás čekala pouze daleká cesta zpět do Znojma. Celý turnaj byl velmi pěkně zorganizovaný a pro holky to jistě byla velmi dobrá zkušenost.


Trenéři: Jiří Kotlán, Daniel Ondra a Marek Procházka

Další fotky k článku:

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři