logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Mladší žákyně Zbrojovka Brno - FK Znojmo 11:8 (24.2.2024)

Sestava: Šmerdová - Kašparová, Kuřitková, Chromíková, Rozehnalová, Peřinková, Bauerová, Rolníková, Švarcová, Garajová, Rajnohová, Pudelková, Jackovičová, Jirků 

Zbrojovka Brno - FK Znojmo 11:8 (góly: 4x Garajová, 2x Rolníková, 2x Pudelková)

V sobotu 24.2.2024 jsme zavítali v rámci přípravy na zápas do tréninkového centra mládeže Zbrojovky Brno. Odehráli jsme zápas systémem 7+1, v hracím čase na 3x30 minut. Takže všechna děvčata dostala pěknou minutáž ke hře. Úvodní část zápasu jsme nezvládli, zvláště první sedmička, tvořená z hráček mladších žákyň z ligového týmu měla určitě na víc. Naopak druhá střídající sedmička v úvodní části hrála vcelku dobře. Dnes nám vypomohla ze starších žákyň Míša Jirků a Veronika Jackovičová, která přestoupila z Moravského Krumlova, dále pak ze Šatova Veronika Peřinková - ta si s námi zkusila zahrát a určitě nezklamala. Poslední novou hráčkou byla Nela Bauerová, ta odehrála vůbec první zápas a předvedla, že pokud potrénuje, může se výkony holkám přiblížit. Předpoklady na to má. Po první části se holky dostávaly do zápasu. V jeho průběhu jsme prohrávali již 8:3, ale podařilo se nám zkorigovat až na průběžných 9:8, potom nám však Zbrojovka opět odskočila na konečných 11:8. Zápas splnil účel, tým Brna byl starší a fyzicky vzrostlejší. Měly tvrdé střely, které nám dělaly problémy. Eliška se v bráně určitě nenudila a ani holky v obraně. Hru jsme odehráli ve výrazně ofenzivním rozložení 3 - 2 - 2, občas se nám stalo, že došly síly a nestíhaly se holky z útoku a zálohy vracet, ale s tím jsme počítali vzhledem k výškové a fyzické převaze Brna. Celkově musíme tým pochválit až na úvodní část, kterou jsme zaspali. Postupem času holky dávaly pěkné góly a předváděly pěkné kombinace a dostávaly holky Zbrojovky pod velký tlak. Pokud budou holky přistupovat ke hře jako v druhé a třetí části hry,  můžou i obhájit body získané v lize za podzimní část. 

Poděkování patří rodičům za fandění, dovoz dívek na zápas. Velký dík zaslouží pánové Garaj, Rolník a Štancl za odvoz hráček, které neměly možnost se na zápas dopravit. 

Jan Šmerda

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři