logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4.kolo minipřipravky na halovém turnaji Brno Loko

V neděli 7.2.2016 se odehrálo 4. kolo zimní halové ligy minipřípravky v hale Lokomotivy Brno. Tradiční týmy bílých a žlutých převedli v tomto kole opět výborné výkony. Dopoledne žlutý tým vyhrál všech 6 svých utkání. Odpoledne bílý tým 4x zvítězil a jednou remizoval.

Sestavy, výsledky a hodnocení 4.kola

FK Znojmo žlutá: David Papoušek, Viktor Skopal – Jana Veselá, Denisa Marečková, David Papoušek, Dominik Král, Ondřej Částek, Jakub Mareček, Viktor Skopal.

Trenér: Přemek Skopal

Výsledky

FK Znojmo žlutá – Morenda Brno 3:0 (Jana Veselá 2, Ondřej Částka)

FK Znojmo žlutá – Lokomotiva Brno 5:2 (Jana Veselá 3, Ondřej Částka, Dominik Král)

FK Znojmo žlutá – Líšeň 3:2 (Jana Veselá, Ondřej Částka, Dominik Král)

FK Znojmo žlutá – Sparta Brno 3-0 (Jana Veselá, Ondřej Částka, vlastní)

FK Znojmo žlutá – Vyškov 2:1 (Jana Veselá, Ondřej Částka)

FK Znojmo žlutá – Obřany 3:0 (Denisa Marečková, Jana Veselá)

 

Hodnocení Žlutý tým

Úspěšnou neděli měli naše hráčky a hráči minipřípravky FK Znojmo v brněnské halové lize. I když se situace s hráčským kádrem žlutých od začátku nevyvíjela vůbec dobře (nemoci, zranění), tak se s touto situací všichni naši malí fotbalisti poprali na jedničku a šli do každého zápasu s velkým odhodláním. Do prvního zápasu s Morendou Brno nastoupil do branky David Papoušek místo brankářské jedničky Viktora Skopala, který si v předzápasové rozcvičce otočil nehet na pravé ruce. Ten však musel nastoupit do pole, neboť našich hráčů bylo k prvnímu utkání připraveno pouze šest (hraje se 4+1). Všichni Davidovi hodně pomáhali, aby vychytal nulu a mohli se všichni nakonec radovat z vítězství nad Morendou 3:0.Druhý zápas sehrálo FK s Lokomotivou Brno. Před tímto utkáním se nám podařilo přemluvit Jakuba Marečka, který před časem s fotbalem skončil, ale přijel se podívat na svou sestru Denisku, aby nastoupil a pomohl mužstvu, protože program turnaje byl náročný a počet hráčů velmi malý. V tomto utkání se blýskla Janička Veselá, která nastřílela soupeři hattrick. Hráči brali opět výhru, tentokráte 5:2 Třetím soupeřem byl tým Líšně. Tento snad nejtěžší zápas proti technickému mužstvu začali naši hráči velice dobře a po brankách Ondry Částky a Janičky Veselé už vedli 2:0. Tento stav nás trochu ukolébal a dali jsme šanci soupeři srovnat na 2:2. Rozhodující slovo měl Dominik Král, který strhl vítězství na naši stranu. Cenná výhra 3:2. Sparta Brno byla čtvrtým soupeřem našich borců. Na všech hráčích byla již vidět únava, ale bojovností i tento zápas, i za „pomoci“ hráčů Sparty, kteří si dali jeden vlastní gól. Toto utkání vyhráli 3:0. Proti asi fyzicky nejvyspělejšímu týmu turnaje Vyškovu nastoupili naši bez ostychu a dlouho to vypadalo na remizu 1:1. Sportovní štěstíčko se přiklonilo opět na naši stranu a Ondra Částka rozhodl na konečných 2:1. Poslední šestý zápas proti Obřanům si vzaly slovo naše hráčky Deniska Marečková a Janička Veselá, když první jmenovaná se trefila hned dvakrát a zvítězili jsme přesvědčivě 3:0.

Poděkování patří nejen všem hráčkám a hráčům za předvedené výkony a bojovnost, ale i rodičům za hlasitou podporu a profesionální servis hráčům 

Díky Přemek Skopal

bla mini unor 2016 lokoSestava Bílý tým: Plavec Michal,- Železný David, Vyroubal Adam, Varga Patrik, Vašíček Nicolas, Chrásta Tomáš, Kubále Daniel (2010), Malačka Vojta (2010), Chaloupka Dominik(2011!!)

Trenér - Samek Milan,

Výsledky bílá

IE Znojmo "Bílá"  -  Obřany     6:0

Góly: Vašíček Nicolas 3xVyroubal Adam 2x, Železný David,

IE Znojmo "Bílá"  -  Radostice     1:1

Góly: Vašíček Nicolas,

IE Znojmo "Bílá"  -  Slatina     4:1 

Góly: Železný David 3x, Varga Patrik,

IE Znojmo "Bílá"  -  Soběšice     6:4

Góly:  Železný David 3x,Vašíček Nicolas 2x,Varga Patrik,

IE Znojmo "Bílá"  -  Soběšice     5:3

 Góly: Vyroubal Adam 2x, Železný David, Vašíček Nicolas, Varga Patrik

Hodnocení bílého týmu

Dnešní turnaj se nám herně a výsledkově opět nadmíru vydařil. Mimo druhého utkání s Radosticemi, které nemělo takovou herní kvalitu a bylo hodně bojovné a málo fotbalové byli všechny zápasy výborné. Hodně dramatické bylo 4 utkání proti Soběšicím, které jsme rozhodli až v závěru. K vidění byli nejen krásné góly, ale i pěkné kombinace. Na turnaji jsme dnes měli 3 nové hráče, kteří zde měli premiéru a všichni jí zvládli. Tomáš Chrásta (2009), Daniel Kubále (roč 2010) a Dominik Chaloupka (2011!!!). Zkušení hráči jim skvěle pomohli. Hlavně v obraně s jistotou hrající Adam Vyroubal a důrazný Patrik Varga. V brance Michal Plavec. O góly se pak starala převážně výborně hrající dvojice Železný – Vašíček.

Největší překvapení dnešního dne byl pro mě výkon benjamínka Dominika Chaloupky ročník 2011 a to s jakým odhodláním,bojovností a zaujetím pro hru odehrál tento turnaj. Byl několikrát i blízko ke vstřelení gólů.

Děkuji všem rodičům za odvoz a podporu po celou dobu turnaje

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři