logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Minipřípravka na turnaji v Brně Vinohradech

Vinohrady 2009 brezen 2016Turnaj minipřípravky ve sportovní hale na ZŠ Čejkovická 10, Brno – 13.3.2016

Krásná sportovní hala při základní škole na Čejkovické ulici v Brně hostila v neděli odpoledne turnaj fotbalového potěru, kterého se zúčastnili i naši malí fotbalisté FK Znojmo. Hned od začátku se museli hráči vyrovnat s menšími změnami v pravidlech, na které nebyli zvyklí z jiných turnajů. Hřiště mělo větší rozměry a bylo ohraničeno čárami, tudíž auty se buď házely, rozehrávaly nohou a nebo hráč mohl s míčem vyjet od postranní čáry.

Sestava,výsledky a hodnocení turnaje

Sestava FK Znojmo:

Plavec Michal, Skopal Viktor – Částek Martin, Částek Ondřej, Chaloupka Dominik, Kubále Daniel, Vašíček Nikolas, Vyroubal Adam, Železný David, Železná Natálie.

1.zápas

FK Znojmo – Kahan 4:2

(Vašíček Nikolas 2, Částek Martin, Částek Ondřej)

2.zápas

FK Znojmo – Rajhrad 3:1

(Vašíček Nikolas, Částek Martin, Vyroubal Adam)

3.zápas

FK Znojmo – Sparta Brno 7:0

(Částek Ondřej 2, Železný David 2, Částek Martin, Chaloupka Dominik, Částek Martin)

4.zápas

FK Znojmo – Starý Lískovec 0:1

5.zápas

FK Znojmo – Líšeň 2:1

(Vyroubal Adam, Železná Natálie)

Hodnocení turnaje

V turnaji jsme museli řešit hlavně otázku defenzívy našeho mužstva. Útočně laděné hráče jako jsou bratři Částkovi, Nikolas Vašíček, David Železný apod. jistil hlavně z obrany univerzál Adam Vyroubal a Natálie Železná. Do mužstva se úspěšně zapracovávají i mladší hráči, jako jsou Dan Kubále(roč.2010) s Dominikem Chaloupkou (2011), kteří byli mezi většími protihráči vidět a nebáli se i zaútočit, když druhý jmenovaný se prosadil i střelecky v utkání se Spartou Brno. Do turnaje v brance nastoupil Michal Plavec, když vychytal postupně tři výhry nad Kahanem, Rajhradem a Spartou Brno. V hodně těžkém čtvrtém utkání s pozdějším vítězem turnajem Starým Liskovcem nastoupil do brány Viktor Skopal a do obrany Michal Plavec. Zápas se pro nás nevyvíjel dobře, když obrana zapomněla na hráče Lískovce a ten dal jediný gól utkání. Konec utkání jsme ještě zkoušeli hrát na tři útočníky a jednoho obránce, ale kýžené remízy jsme se nedočkali. V posledním utkání nás čekal silný soupeř Líšeň. Do zápasu vstoupil lépe soupeř, když reflexivně vyraženou střelu brankářem lehce dorazil do prázdné brány hráč Líšně. Hra měla tempo, hrálo se nahoru a dolů. V půlce utkání vyrovnal skóre Adam Vyroubal, a když už se zdálo, že utkání skončí remízou, tak si vzala slovo jediná dívka turnaje Natálie Železná a rozhodla utkání v naší výhru.

Všem hráčům patří poděkování za předvedené výkony a rodičům za hlasitou podporu.

Trenér Přemysl Skopal

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři