logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

12.kolo Krajské mladší přípravky

Krajsk mlad ppravka jaro 2016Dne 12.5.2016 se konalo poslední kolo krajských přípravek.Náš tým zajížděl do Řeznovic ,kde se utkal s týmy Ivančic a Vyškova.

Sestava,výsledky a hodnocení

Matyáš Štancl – Ondra Herman, Filip Prycl, Petr Nguyen, Soukup Adam, - Sviřák Jakub, Vojta Vizingr, Tomáš Horecký, Marek Brzobohatý,

Trenéři Milan Samek, Martin Prycl Vedoucí týmu Jana Pryclová

FK Znojmo – Ivančice 9-7

Góly – Horecký 2x, Sviřák 2x, Vizingr 2x, Soukup 2x, Brzobohatý,

První utkání bylo herně velmi vyrovnané se šancemi na obou stranách. Naši borci měli výborný pohyb dobře kombinovali a hráli důrazně v osobních soubojích. I přes několik zahozených šancí jsme zápas dovedli zaslouženě do vítězného konce.

 

FK Znojmo – Vyškov 18-9

Góly – Horecký 5x, Vizingr 4x, Soukup 3x, Brzobohatý 3x, Sviřák, Prycl, Herman,

Začátek druhého utkání vypal, že jen nezvládneme fyzicky, ale postupem času se kluci rozjížděli k velkému zápasu. Soupeř byl čerstvější a měl několik slibných šancí, které neproměnil my naopak své šance proměńovali a postupně šli do vedení, které jsme ke konci zápasu navyšovali. V tomto zápase jsme měli výborný přechod do útoku, dobře jsme soupeře dostupovali, nenechávali jim prostor pro kombinaci a hráli srdnatě v osobních soubojích.

Hodnocení utkání Milan Samek

V posledním kole krajské přípravky nás čekal těžký dvojzápas s velmi kvalitními celky Ivančic a Vyškova. S těmito celky jsme se v poslední době potkávali na různých turnajích a zde nás většinou  přehrávali a poráželi. Dnes jsme však oba zápasy zvládli opravdu vynikajícím způsobem. Spokojen jsem jak s výsledkem tak hlavně předvedenou hrou. Kluci předvedli bojovný a obětavý výkon nástavbou pak byla koncovka, kde jsme hlavně proti Vyškovu byli velmi efektivní a většinu akcí zakončovali s přehledem a chladnokrevně. V obou zápasech jsme měli velmi dobrý pohyb soupeři nenechávali prostor na kombinaci a byli jsme důrazní osobních soubojích. To si myslím, že dnes rozhodlo, protože oba soupeři měli ve svých řadách výborně technicky vybavené hráče a ty se nám dnes naší hrou podařilo eliminovat. V brance dnes několikrát podržel svůj tým Matyáš Štancl a v některých momentech při něm stálo i štěstí. V obraně vynikala trojice Ondra Herman, Filip Prycl a Petr Nguyen čtvrtým obráncem dnes byl Kuba Sviřák, který i když není obránce tak svoji roli zvládl hlavně rychlostně,ale bylo vidět, že ho to táhne hodně do ofenzívy. V útoku řádila dvojice Tomáš Horecký a Vojta Vizingr (dohromady 13 gólů). Druhá útočná dvojice Adam Soukup a Marek Brzobohatý skvěle sekundovala (dohromady 9 gólů).

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři