logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Hodnocení žáků sezóny 2008-2009

trenr_sam-1-jaro2009.jpg


Hodnocení žáků okresního přeboru trenérem Milanem Samkem

podzim
9 zápasů      4 výhra       1 remíza      4 prohry      32-27      13 bodů         6 místo

Jaro
9 zápasů      4 výhra       2 remíza      3 prohry      17-32      14 bodů         5 místo

sezóna
18 zápasů    8 výhra       3 remíza      7 prohry      49-59      27 bodů         5 místo

Umístění na 5 místě v tabulce odpovídá celkovému hernímu projevu. V jarní části jsme se totiž nepotkaly s takovou formou jako na podzim. Navíc dvě porážky ze tří skončili debaklem (10-0 a 9-1) 

Vstup do sezóny jsme měli dobrý první dvě kola jsme dokázali vyhrát( Hatě, Jevišovice). Ve třetím kole přišla desetigólová prohra doma s Příměticemi. Následovala výhra v Božicích a remízový zápas s vedoucím celku tabulky v Hostěradicích 2-2 ovšem tady je třeba zmínit že domácí hráli celý druhý poločas v 9 lidech. Následně přišli porážky na hřištích Šanova a Prosiměřic. V domácím prostředí následovala remíza se Šatovem a utrápená výhra v posledním kole s Dyjákovicemi kteří hráli jen s 9 hráči,
Plusy jara
-Zapracování mladých hráčů do sestavy Chlubna, Doubek Milan, Raška, Kruckovyč.
-Dobré výkony a hlavně zápal pro fotbal přípravkových hráčů Pospíchal (1998), Blažíček (1999) Stašková (2000), Severín (1998),
-Střelecké přednosti útočníka Hrušky.
-Technická vyspělost Lukáše Baláže

Mínusy podzimu
-Malá tréninková a následně zápasová účast hráčů, Švéda , Lacko a Grexa,.
-Nevyrovnané výkony a mnohdy malá bojovnost porvat se o lepší výsledek tahounů týmu Hruška, Benda, Michlovič, Zifčák. 

K jednotlivým formacím

V brance odchytal všechna utkání Jakub Kroupa. Vynikající výkon podal v Šanově, Ovšem vůbec se mu nepovedlo utkání v Prosiměřicích. Jinak výkony měl střídavé.

V obraně velmi spolehlivě pracoval přípravkový  Marek Pospíchal. Na střenu obrany hrával kapitán týmu Pavel Zifčák který v některých momentech mohl podávat lepší výkony přesto na jaře 2 góly dal a při 6-sti asistoval . Na levé straně obrany operoval  Honza Doubek který na jaře neměl tak dobré výkony jako na podzim. V obraně ještě nastupoval Michal Zálešák který měl kolísavé výkony. To samé se dá říct u Petra Michloviče který taktéž zaostával za výkony z podzimu.

Záloha
V jejím středu hrál nově Lukáš Baláž (podzim hrával útok) který se několikrát předvedl svými technickými kousky ovšem k výrazně lepším výkonům ho limituje  jeho malá výška. Druhý střední záložník Libor Benda trochu v jarních výkonech zklamal a nevedlo se mu ani střelecky pouhé 3 góly (podzim 10gólů). Na krajích zálohy jsme většinou v zápasech střídali hokejově dobré výkony v nich předvedli Filip Chlubna, Michal Kruckovyč,  Andrea Stašková, Václav Raška.
Více na sobě musejí zapracovat Kuba Vopravil a Milan Doubek.

V útoku se střelecky nejvíce prosazoval Dan Hruška 9 zápasu – 11gólů. Ovšem hráč jeho kvalit mohl nastřílet daleko více gólů. Chybělo mu větší nasazení v zápasech. Na postu druhého útočníka nastupoval benjamínek týmu Jarda Blažíček který mnohdy svým nasazením a bojovností předčil svého o 5 let staršího spoluhráče ,,Hrušáka,,

Příští sezóna bude pro tento tým určitě velmi těžká. Budeme mít hodně mladé mužstvo které bude nabírat zkušenosti které doufám zúročíme v budoucnu.

Realizační tým

Trenér   Milan Samek
Asistenti - Chlubna František, Čech Petr,
Vedoucí mužstva - Soňa Samková

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři