logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8.kolo IE Znojmo A - Kuřim 3-3 (1-1)

IE-Kurim-25092011Branky: 10. a 51. Vašíček, 90. Černý - 36. Škrdlík, 50. vlastní Kalina, 65. (PK) Moniak

Sestava

IE Znojmo: Vítámvás - Kubošný, Kalina, Poláček (76. Zach), Rolník, Šťáva, Škvařil, Mařík, Procházka, Vašíček, Černý

Kuřim: Brodecký - Fryčka, Čuhel, Kozumplík, Plšek, Pospíšil, Skoumal (80. Karásek), Janda, Škrdlík, Rampula (61. Bílý), Moniak (70. Vermouzek)

Přehled gólových situací:

V 10.min. hostující stoper Kozumpík promáchl naprázdno ve vlastním vápně, míč se dostal k volnému Procházkovi, který sice ve velké šanci trefil hostujícího brankáře, naštěstí jím vyražený míč dorazil do brány dobíhající Vašíček - 1:0.
V 36.min. prošel od postranní čáry Škrdlík do středu hřiště, z 20m vypálil a přes bránící hráče, kteří zakryli Vítámvásovi výhled střílí vyrovnávací gól - 1:1.
V 50.min. hostující hráč posílá míč ze strany k naší bráně, kde stojí osamocený stoper Kalina, bohužel míč si nešťastně zpracuje a dává si vlastní gól - 1:2.
Naštěstí hned o minutu později utíká po lajně Rolník, centruje před bránu, kde hostující obránci úplně zapomněli na Vašíčka, který hlavou srovnává - 2:2.
V 65' fauluje hostujícího útočníka na hranici vápna Kubošný, nařízený pokutový kop proměňuje Moniak a dostává tak hostující tým do vedení - 2:3.
Naštěstí v nastaveném čase zahrává Černý přímý kop a po velké chybě hostujícího brankáře Brodeckého míč zapadá do brány - 3:3.

Řekli po utkání:
T. Pěnkava - Dnes to byl náš nejhorší domácí výkon. Na druhou stranu se soupeř oproti loňské sezóně hodně zlepšil a předvedl u nás výkon, za který si minimálně bod zasoužil. Jsem rád, že ikdyž nám to dnes vůbec nešlo, tak bojovností jsme dokázali v samém závěru vyrovnat.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři