logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

15.kolo IE Znojmo A - Novosedly 3-4 (1-2)

Branky: 4. a 68. (PK) Rolník, 47. Černý - 45. a 76. vlastní Kubošný, 43. Mucala, 56. Janůfka
ČK: 62. Vašíček, 89. Kalina - 72. Mucala. Diváků: 170

Sestava a referát k utkání                 Napsali na Jmfotbal                           video z utkání

IE Znojmo: Vítámvás - Kubošný (77. Logr), Kalina, Poláček, Rolník, Šťáva, Černý (74. Samek), Mařík, Zach (85. Škvařil), Procházka, Vašíček
Novosedly: Šelc - Sýkora (70. Klobása), Němeček, Křivánek, Janůfka, Mucala, Knee (90. Svízela), Šebesta, Ligas, Kovář (82. Foltýn), Štyks

Hned ve 4.min. jsme zúročili náš úvodní tlak, když Procházka patičkou sklepl Rolníkovi a ten sám před Šelcem nezaváhal - 1:0.
Ve 12.min. našel Šťáva krásnou přihrávkou opět Rolníka, ten se kličkou zbavil obránce, ale tentokrát jeho střela mířila přímo doprostřed brány a Šelc ji vyrazil.
V 21.min. se odražený míč po našem rohovém kopu dostal ke Kalinovi, který přihrál mezi obránce Procházkovi, ale i jeho vychytal výborně vyběhnuvší Šelc.
Hosté zahrozili až v 32.min., když po centru ze strany Mucala hlavou jen těsně minul naší bránu.
Bohužel na konci půle přišla "tragická" ztráta koncentrace a nejprve po naší zbytečné ztrátě ve středu hřiště proměnil svůj útok Mucala a o dvě minuty později, v 45.min. si po centru Mucaly dává Kubošný vlastní gól a do kabin jdeme s výsledkem - 1:2.
Začátek druhé půle nám vyšel na výbornou, v 47.min. náš obranný odkop podcenil hostující obránce, Černý mu sebral míč a bez problému prostřelil Šelce - 2:2.
Bohužel jsme si v 56.min. vlastní nedůsledností a laxností zadělali na další problém, když po velkém závaru, kdy jsme měli několikrát míč na svých kopačkách, ale nebyli jsme schopni ho odkopnout do bezpečí, tak se dostal k volnému Janůfkovi, který krásnou technickou střelou z 18m opět dostal hosty do vedení - 2:3.
Další rána na sebe nenechala dlouho čekat a v 62' je po dvou ŽK vyloučen Vašíček. I přesto jsme se vrhli do útoku a naše aktivita byla odměněna v 68.min., když po faulu na Procházku je nařízen pokutový kop, který proměnil Rolník - 3:3.
V 72.min. byl vyloučen hostující Mucala a síly na hřišti se vyrovnaly......bohužel přišla další chyba a po ojedinělém pobytu hostů na naší polovině přišel centr ze strany a opět Kubošný si hlavou vstřílí vlastní gól - 3:4.
V závěru zápasu byl ještě vyloučen náš Kalina a tak jsme dohráli bez dvou vyloučených hráčů a bez bodů.

Řekli po utkání:
T. Pěnkava - Do utkání jsme oproti sobotnímu zápasu vstoupili aktivně, soupeře přehrávali, navíc jsme vstřelili rychlý gól a další dvě 100% šance neproměnili. Bohužel jsme nezvládli konec poločasu a soupeře nechali vyrovnat a vlastním gólem pustili do vedení. Druhá půle začala jak ta první, vstřelili jsme rychlý gól, ale opět jsme nechali soupeře z první střely na bránu dát vedoucí gól. Po zbytečném vyloučení jsme dokázali vyrovnat, bohužel zase jsme si nesmyslně vstřelili vlastní gól.
Přesto, že s k rozhodčím nevyjadřuji, dnes musím říci, že nám zápas sice neprohrál, ale hrubě ovlivnil.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři