logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

13.kolo Bzenec- IE Znojmo A 0-1 (0-0)

Gól- Procházka                                                  Napsali na Jmfotbal

Diváků: 120

Sestavy:

Bzenec: Pelíšek - Šebesta, Dulovecz M., Hrotek, Hoša, Šifel, Dobeš, Ingr, Vítek, Kratina, Kasala - Janás, Vajdík, Dulovecz T.

IE Znojmo: Vítámvás - Veselý, Šťáva, Kubošný, Procházka, Černý, Vašíček, Zach, Rolník, Mařík, Kalina - Drmola, Škvařil, Ostrý

Domácí zahrozili hned ve 3.min., kdy po zahrání přímého kopu vyskočil nejvýše domácí kapitán Hrotek, naštěstí míč z jeho hlavy jen těsně minul naší bránu.
V 16.min. Vítámvás zachránil skvělým reflexivním zákrokem své mužstvo, když po dalším výborně zahraném přímém kopu vyrazil míč mířící do naší brány.
V 28.min. utekl po lajně Rolník, míč z jeho kopačky přešel přes celé vápno až k volnému Zachovi, ale výborným zákrokem se blískl i domácí Pelíšek, když jeho střelu vytěsnil na roh.
V 51.min. poslal Vašíček míč za domácí obranu, do souboje vletěl neohroženě Zach a rozhodil domácí obránce natolik, že míč slabě odvrátili k volnému Procházkovi, který nechytatelnou střelou změnil skóre zápasu v náš prospěch - 0:1.
V 60.min. vymyslel nádhernou přihrávku na rozběhnutého Zacha Vašíček, Kuba šel sám na Pelíška, bohužel se neuvěřitelně své šance zalekl a zakončil slabě a daleko mimo tyče domácí brány.
V 79.min. unikl přes dva hráče Procházka, dostal se až do blízkosti brány, bohužel jeho přihrávka na Vašíčka před prázdnou bránu byla slabá a vracející se obránce stihl míč zblokovat mimo hřiště.
Domácí ohrozili naši bránu až v 80.min. když Šifel minul z přímého kopu naši bránu jen o centimetry.
V poslední minutě se ještě domácí dostali do velké šance, když za naší obranou zůstal zapomenutý Hrotek, ke kterému se dostal míč, ale naštěstí jeho střela z hranice velkého vápna byla velmi nepřesná.

Řekli po utkání:
T. Pěnkava - Začátek utkání domácím vyšel, zahrávali nepříjemné standartní situace, ze kterých se jim naštěstí nepodařilo skórovat. Poté jsme se začali pomalu dostávat do zápasu a postupně jsme přebírali otěže hry. Druhá půle byla z naší strany ještě aktivnější a dokázali jsme vstřelit branku, která byla nakonec vítězná. Z mého pohledu bylo dnešní vítězství zasloužené.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři