logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

16.kolo IE Znojmo C - Grešlovo Mýto 4-1 (1-1)

muziC-Greslo-31032012Góly- Holzbauer Václav 2x, Blažíček Jaroslav 2x - Hobza Milan

Foto z utkání Libor Duchon děkujeme!!!! 

Pomezní:  Železný Milan  (původně byl nominován k utkání, ale včerejší hrubé porušení životospráva jej vyřadilo z nominace. Ale na lajně mával dobře a poctivě. Jako vždy. Děkujeme.

První jarní utkání přilákalo velký počet hráčů „C“, ne všichni si proto mohli zahrát. Jenom doufám, že to neodradilo ty, kteří se do sestavy nevešli a budeme se i nadála scházet v hojném počtu.

Nastoupili jsme v této základní sestavě:

Klaška – Benda, Klouda, Burša, Duhajský – Samek Jan, Ostrý, Petrla, Rosecký – Dočekal, Holzbauer

Na lavičce byli připraveni:  Kir, Pospíchal, Blažíček.

Střídání:  46. Kir za Honzu Samka a Pospíchal místo Roseckého, 60. Blažíček místo Petrly

Jako diváci mohli utkání pouze sledovat:  Peca, Stašek, Náprava, Vlček.

Omluveni byli: Pavlů, Truhlář, Čech Kamil, Šperl, Papai

Široký kádr „C“ znamená, že se budeme muset v jednotlivých utkáních střídat, abychom si zahráli všichni. Snad to pochopíme.

Jirka Samek mi dělal podrobné poznámky k utkání a já mu za to děkuji. Snad se však neurazí, když to vše nenapíši. Jak mi někteří čtenáři našich stránek říkali, je rozbor zápasu příliš podrobný a nudný. Tak tedy jenom branky:

8.  hosté se ujali vedení po Máslově chybě, který avizoval ofsajd, čímž zmátl své kolegy v obraně, ti přestali hrát a volný Hobza překonal Klašku. Střela byla chytatelná, Kempovi se však nechtělo po míči skočit. Prý by si umazal oblečení.
23. Holzbauer vystřelil, hostující brankář míč vyrazil zpět k Vaškovi a ten jej napodruhé překonal.
55. tvrdá střela z úhlu Holzbauera se odrazila od břevna za brankovou čáru, konečně jsme se ujali vedení.
59: hosté po chybě v domácí obraně vyrovnali na 2:2. Hlavní rozhodčí původně branku uznal, ale na pokyn pomezního hostí branku pro ofsajd odvolal. Hráči domácí obrany si však myslí, že branka měla být uznána…
73. tvrdou střelu Dočekala hostující brankář vyrazil před sebe a dobíhající Blažíček zvýšil na 3:1.
88. Blažíček udělal kličku brankáři hostí a do prázdné branky upravil výsledek na konečných 4:1. Po této brance vzniklo na domácí střídačce podezření, že byl hostující gólman uplacen deskou dřevotřísky, aby umožnil Jardovi Blažíčkovi skórovat.

Řekli po utkání:

Náprava Jiří:  první jarní zápas odpovídá kvalitě zimní přípravy,  kterou jsme protrpěli. Bylo vidět, že většina hráčů viděla míč poprvé od loňského listopadu.
Samek Jiří (vedl mužstvo ze střídačky): kvalitní výkon domácího týmu, vyzdvihl bych výkon stoperské dvojice Klouda, Burša….
Klaška Petr: musím hned po utkání domů a věnovat se rodině, dětem a zahradě…
Klouda Petr (poté, co se dozvěděl, že Máslo další 3 utkání vynechá):  proboha, s kým budu hrát stopra?!?!?!  Snad jen Darla, ale to by musel dodržovat před utkáním životosprávu…
Blažíček Jaroslav: nikoho jsem neuplácel, obě branky jsou vyústěním mé kvalitní individuální zimní přípravy. Musím dnes na ples, takže moje branky zapijeme příště..
Pospíchal Marek (nováček v týmu):  do tak skvěle rozjetého vlaku se dobře naskakuje… Zápisné zaplatím rovněž příště (no to určitě bude…)
Petrla Jindřich: nechápu, proč jsem byl vystřídán??? Jsem znechucen a na příští utkání nepřijdu  (musí jet do Opavy)..
Dočekal Dalibor:  mám špatné kopačky a z toho pramení moje neproměňování šancí. Snad si ty góly nechávám na další utkání… (Daldo, v to doufáme)..
Burša Vlastimil (hrající trenér): konečně hra trochu odpovídala mým náročným představám…,  tedy až na proměňování šancí…Budu muset pohovořit s některými útočníky…..Na příští utkání se mimo mě nikdo neomluvil, tak jsem zvědavý, v jakém počtu se sejdeme…
Benda Martin (hrající asistent trenéra): chtěl jsem jít chytat místo omluveného Papaie, ale Klaška mně uplatil, aby mohl chytat on. Prý se mu nechce běhat…
Doválel Aleš (majitel restaurace):  ….hovno kvalitní výkon, nedalo se na to dívat (na utkání nebyl, informoval se pouze telefonicky…)
Kalina Lukáš (rovněž majitel restaurace):  hráči „C“ předvedli kvalitní výkon, byla radost se na utkání dívat…
Herold František (divák): dalo se na to dívat, i když jsem viděl jenom posledních 30 minut…
Pěnkava Tomáš, Ludvík Jaroslav (trenéři „A“ a „B“ týmu):  po dnešním utkání začneme přemýšlet o některých hráčích „C“, aby posílili „A“ nebo „B“…
Berka Ladislav (prezident FK IE Znojmo):  hra se mi líbila a potěšila moje bolavé oči….Budu muset začít trénovat, abych si mohl v „C“ zahrát a fotbalem se opět bavit…

Pozn.: necenzurováno (zatím)

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři