logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

17.kolo Olbramkostel - IE Znojmo C 2-2 (0-2)

Góly - Peca, Ostrý Miroslav (pen.)

Sestava: Čech - Duhajský, Benda, Klouda, Pavlů (55 - Samek) - Náprava (46 - Pospíchal), Ostrý M.,Holzbauer, Rosecký - Peca, Blažíček (70 - Vlček).

V neděli dopoledne jsme přijeli k utkání do Pavlic za kruté zimy, kdy se v průběhu prvního poločasu sem tam přehnala i sněhová přeháňka. Kromě toho se také hrálo a nám se také podařilo dát velmi rychle (asi v první minutě) úvodní branku utkání po pěkné akci, kterou zakončoval Peca. Celou první půli jsme měli herní převahu a po faulu na Mirka Ostrého a penaltě, kterou kopal sám, jsme vedli 2:0.

Ve druhé půli sice naše herní převaha pokračovala, ovšem góly již nepřišly. Naopak. Domácí se po našem nedůrazu i benevolentnímu obsazování hráčů podařilo snížit. To bohužel nebylo vše. do konce zbývalo asi 5 minut a domácí kopali přímý kop z dosti velké vzdálenosti. Zeď se ani nestavěla. Střela mířila přesně do prostřed brány, pod břevno a i když to vypadalo, že s touto střelou nemůže mít nikdo žádný problém, náš gólman s ní problém měl. Respektive ji nechytil. Do konce zápasu se nám již nepodařilo vstřelit branku a tak jsme odjeli s jedním bodem za remízu.

Ohlasy po utkání raději nebudu zveřejňovat.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři