logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5.kolo Jevišovice - IE Znojmo starší žáci 2-3

Gól - Pospíchal 2x, Chlubna,

sestava :

Rehberger M. 7, Raška V. 7, Kopečný J. 8, Špaček B. 8, Doubek M. 6, Blažíček J. 7, Stašková A. 7, Pospíchal M. 8, Chlubna F. 7, Rehberger T. 7, Balík M. 9, Havliš P.
 

1 půle nepřinesla žádné branky ani moc golových příležitostí ,dobré výkony v podával mladičký Balík (2001) ! až ve 40 min. Blažíček zakládá akci nahrává Staškové a ta nahrává před bránu a dobíhající Pospíchal špičkou kopačky otevírá skore na 1:0. Hned za 2 min dělovkou z 20 metrů Pospíchal zvyšuje na 2:0. V 50 min. solově uniká hráč Jevišovic a bez problému snižuje na 1:2.V 50 min nastupuje na hřiště také mladičký havliš P.(2001) a hned zahrozil před bránou hlavičkou! V 53 min. Raška centruje po faulu na branku a dobře dobíhající Chlubna zvyšuje už na 3:1 . V 60 min. soupeř opět uniká a snižuje na 2:3 .Po velkém boji 70 min a sudí píská konec.

řekli po utkání :Pospíchal Marek trenér

Soupeř nám byl rovnoceným týmem a tak po velkém boji odvážíme soupeři z Jevišovic 3 body . Dnes vyborně zahráli dva mladí hráči Balík, Havliš oba 2001. Každý zápas se potýkáme s velkou absencí hráčů ,kteří k fotbalu přistupují velice špatně. Pochvala dnes patří všem hráčům!!!!!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři