logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11.kolo IE Znojmo st.žáci - Tasovice 2-0 (1-0)

IE-st-zaci-Tasovice-06112011Góly - Stašková 2x,

Naši starší žáci si tímto výsledkem zajistili krásné 3 místo v Okresním přeboru. Gratulujeme !!!!!!!

Sestava:

Rehberger M. 9, Moravec J, 9,Veselý D. 9, Kopečný J. 8, Špaček H. 8, Raška V. 7, Rehberger T. 9, Pospíchal M. 8, Chlubna F. 6, Doubek M. 8, Stašková A. 10,
střídání : Pěnkava T. 8, Balík M. 8.

Od začátku zápasu jsme byly lepším týmem a už v 8 min. Pospíchal nádherným pasem nachází dobře hrající Staškovou a ta si bez problému vychutnala brankaře a je to 1:0. Soupeř měl jasně výškovou převahu ,ale dnes jsme měli výborně hrajícího stopera Moravce J. a ten si bez problém poradil s každým útokem soupeře do 1 půle měl kanonýr Chlubna ještě 2 tutové šance ,když byl sám proti brankařovi a ani 1 neproměnil a tak se jde do kabin jen s 1 golovým náskokem .

Do 2 půle jdeme s jasným cílem urvat 3 důležité body a zajistit si tak 3. místo v tabulce po podzimu. Opět je to Chlubna ,který se sám zase 2 krát ocitá před brankařem a ani jednu šanci neproměńuje o pár min později ještě Raška jde sám proti brankařovi a také svůj nájezd neproměňuje a tak rozhodující moment berou do svých nohou opět Pospíchal , který v 53 min.znovu krásným pasem  nachází Staškovou a ta si vychutnává 2 obránce a podle vzoru Messiho do proti pohybu brankaře zvyšeje na konečných 2:0. 70 min. rozhodčí píská konec a radost našich hráčů je veliká.

řekli po zápase: Marek Pospíchal trenér 

Po dlouhé době opět krásný fotbal na ,který jsme zvyklí kde jsme si vytvořily spoustu golových šancí ,ale bohužel jsme jich spoustu neproměnily kanonýři , kteří by měli tyhle zápasy rozhodovat bohužel šance neproměnily a tak Anda Stašková  jim ukázala jak se mají takové šance proměňovat . Ale za bojovnost si všichni hráči zaslouží velkou pochvalu a zasloužený odpočinek.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři