logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

12.kolo IE Znojmo st.žáci - Unanov 2-2 (1-0)

Gól - Stašková 2x,

sestava :

 Rehberger M. 6,- Raška V. 6, Doubek M. 5, Kopečný J. 6, Špaček H. 6,- Blažíček J. 6, Rehberger T.6, Pospíchal M. 7, Chlubna F.- 5, Pěnkava T. 5, Stašková A. 7,
střídání : Veselý D. 6, Hermely O. 5.

V neděli přivítali naši starší žáci celek Unanova se kterým jsme na podzim vyhrály 9:1 a tak se zdálo ,že zápas bude zcela v naší režii . Od začátku bylo jasné ,že soupeř přijel úplně s jiným kádrem a na hře to bylo jasně poznat ,avšak naši kluci měli převahu ,ale dát 1 branku se nám podařilo vstřelit , až v 32 min. po krásném pasu Pospíchala na Staškovou která dala první branku jara. Soupeř měl  jednoho hráče ( Hobza ) ,který naší obraně dělal velké problémy ,ale naše obrana si s ním v 1 půli lehce poradila.V 2 půli je to opět Pospíchal ,který opět ideálně našel  Staškovou a ta zvyšuje na 2:0. V 58 min. špatná komunikace naší obrany a hosté snižují na 2:1 a tak začíná velká nervozita na obou stranách.Soupeř je v této fázi o maličko lepším týmem. V 63 min. se postavil k trestnému kopu hostující Hobza a z 20 metrů a krásnou střelou do šibenice srovnává skore na 2.2. Do konce zápasu se už nic významného nestalo  a tak se body dělí na obě strany.

Řekli po utkání 

Marek Pospíchal trenér:

Všichni hráči mysleli , že zápas bude jednoduchý ,ale opak byl pravdou naše hra v první půli byla na úvodní zápas slušná , avšak v 2 půli naši hráči přestali hrát svoji hru a tak nás soupeř potrestal dvěma vyrovnávajícími goly. Doufám, že si kluci vezmou ponaučení a nebudou podceňovat žádného soupeře .

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři