logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

13.kolo Mramotice - IE Znojmo starší žáci 2-3

Gól - Raška, Blažíček, Pospíchal

sestava :

Rehberger M. 7, Raška V. 8, Kopečný J. 8, Špaček H. 8, Veselý D. 9, Rehberger T. 7, Doubek M. 7, Pospíchal M. 7, Chlubna F. 7 , Blažíček J. 7, Stašková A. 7,
střídání : Hermely O. 7.

Naši st. žáci zajížděli na hřiště Mramotic , který jsme doma na podzim deklasovaly 9 goly a tak se zdálo , že se bude jednat o relativně jednoduchý zápas. Ovšem opět to byl velmi vyrovnaný boj jako před týdnem s Únanovem. Mramotice v zimní přestávce docela dobře posílily ! Od začátku jsme měli navrch a už v 15 min. si Raška staví přímí kop z velké dálky a krásnou střelou pod břevno dává na 1:0. Po té soupeř zvyšuje aktivitu a ve 32 min. uniká sám hráč hostí přes půl hřiště ,až k našemu brankaři a vyrovnává na 1:1. Minutu před koncem 1 půle házíme aut,Pospíchal hlavou nachází dobře postaveného Chlubnu a tan zvyšuje na 2:1.

Ve 2 půli hned v 38 min hostující hráč opět uniká a je to 2:2. V 60 min. faul ve vápně hostí na Staškovou, ta si staví sama penaltu , kterou bohužel střílí pouze do břevna a tak začíná tradičně boj o výsledek. Naštěstí v 65 min. náš hráč nastřeluje soupeřovu ruku opět ve vápně a tak si druhou penaltu si staví Pospíchal a s ledovým klidem posílá náš tým do vedení 3:2. Pokyn trenéra byl udržet 5 min. výsledek což se nám povedlo a tak odvážíme velmi cenné 3 body ze soupeřova hřiště .

  Řekli po utkání trenér Marek Pospíchal:

Opět se zdálo , že zápas bude jednoduchý , ale v kabině jsme si řekli , že nepodceníme žádného soupeře a tak jsme byly aktivnějším týmem na hřišti . Soupeř měl několik nebezpečných akcí , které ovšem končily na naší dobře organizované obraně . Dnes jsem byl velice spokojen s mladičkým Danielem Veselým , který zahrál výborný zápas. Pokuď zlepšíme přesnější nahrávku a pohyb budeme schopni porazit kohokoliv . Jsem rád ,že jsme přes veliký boj odvážíme 3 body ze soupeřova hřiště a za to patří díky všem hráčům.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři