logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4.kolo zimní halové ligy ml. žáku v Ivančicích

Čtvrté kolo se odehrálo v neděli 15.1.

Sestava:

Rehberger M.(9)-Rehberger T.(9), Pospíchal(9),Kopečný(9)-Špaček (9),Blažíček(9),Pěnkava(9),Stašková(9),

1.Zápas

Ivančice - IE Znojmo     2-3    

gól – Stašková 2x, Blažíček,

První utkání na nás čekali domácí Ivančice. Aktuálně druhý tým tabulky s 18body, který zatím poznal hořkost porážky jen 1x. Úvod zápasu nám nevyšel a při první vážnější šanci prohráváme 1-0. Vyrovnat se podařilo Blažíčkovi, který přesnou střelou k tyči vyrovnal. Náš tým bojuje, ale první lajna Ivančic nám dělá docela problémy. V 8 minutě prohráváme 2-1. O vyrovnání se zasloužila velmi dobře hrající Stašková, ta se krásně obtočila kolem svého strážce a balón trefila přesně 2-2. Gól dodal našim hráčům sebevědomí a tlačíme se častěji před domácí branku. Ve velké šanci se ocitá opět Stašková po krásné kombinaci s Blažíčkem, ale gól nedává. Následně nás podržel výbornými výběhy a čtením hry Mara Rehberger v brance. Do vedení se dostáváme 4 minuty před koncem. Trestný kop zahrává Pospíchal. S jeho střelou má domácí gólman problémy a do branky jej dostává svým důrazem Stašková 2-3. Do konce zápasu chtějí domácí alespoň srovnat , ale enormní bojovnost našich zadáků jim to neumožňuje a tak si připisujeme velmi cenný skalp turnaje.

2.Zápas

Mor. Slávie Brno – IE Znojmo  1-4

Gól – Pěnkava 2x, Pospíchal, Blažíček,    

Druhé utkání s týmem který byl v tabulce jen bod před námi jsme nezačali dobře a soupeř byl v úvodu daleko aktivnější a dostal se i do vedení 1-0. Vyrovnání zařídil pohotovou střelou svou slabší pravou nohou Pěnkava pod padajícím gólmanem 1-1. U druhého gólu byl opět Pěnkava tentokrát ho trenér Samek poslal na přímý kop a Pěna to trefil parádní střelou do levé šibenice. Na jeho projektil si brankář Morendy sáhl, ale vyrazit ho v žádném případě nemohl a vedeme 1-2. V další šancí se ocitá opět Stašková, ale na její tenisky se přilepila střelecká smůla. Jak se dávají góly ukázal Pospíchal.  Na jeho trestný kop byl brankář bezmocný. Míč zaplachtil přesně pod břevno tentokrát u pravé šibenice 1-3. Utkání již máme pod kontrolou, soupeře jasně přehráváme a dostáváme se do dalších šancí. Tu největší má opět Anda tentokrát v samostatném úniku přelobovala nejen gólmana, ale i branku. Závěrečné slovo má útočník Blažíček jenž s přehledem proměnil šanci kterou mu nachystal dnes dobře hrající Tomáš Rehberger 1-4.

3.zápas

Rosice – IE Znojmo  2-2

Gól – Pospíchal, Blažíček,

V posledním vystoupení jsme narazili na vedoucí tým tabulky Rosic (21b). Úvod gólově opět vyšel lépe soupeři 1-0. Ovšem první šanci zápasu měl Kopečný, ovšem jeho střela skončila bohužel na tyči. Soupeř byl velmi běhavý, ale naši obránci hráli spolehlivě, hlavně důrazný Špaček byl takřka všude. O vyrovnání se zasloužil Pospíchal. Ten se dostal k odraženému míči a parádní nechytatelnou bombou pod šibenici vyrovnal na 1-1. Hned za minutu jdeme do vedení Bláža vystihl kličku aktivně hrajícímu brankáři Rosic, který se snažil rozehrávat míče  1-2. Naši hrají velmi zodpovědně směrem dozadu a soupeř se nemůže dostat do tempa z úvodu zápasu. Přesto Rosice vyrovnávají na 2-2. Po smolném odkopu se míč neš´tastně dostává do naší sítě. V závěru utkání zahrozil ještě nebezpečnou střelou nad Pospíchal. Pěnkavova střela skončila zas jen těsně vedle tyče a tak velmi bojovné a dramatické utkání  končí remízou 2-2.

Řekli po utkání Milan Samek trenér

Když jsem ráno v kabině před zápasem viděl některé naše ospalé tváře měl jsem mírné obavy abychom, tak nevypadali hlavně na hřišti.Hráči mě z tohoto omylu velmi rychle vyvedli. První zápas odehráli na výbornou. Ve druhém vystoupení jsme se zase obával toho co nás potkalo ve třetím kole turnaje, kdy jsme porazili po výborném výkonu Slovan Brno druhý zápas s Tuřany  nezvládli. Tentokrát kromě prvních 5 minut jsme utkání s Moravskou Slávii  měli jasně pod kontrolou a zaslouženě potvrdili body. Proti Rosicím jsme se dnešní výtečnou formou jenom ujistili, že můžeme uspět s každým týmem pokud na hřišti necháme vše a přidáme fotbalovou kvalitu. Opravdu  to byl z naší strany nejlépe odehraný turnaj za dobu co zde účinkujeme. Hráči svým parádním výkonem překvapili nejen mě a své příznivce, ale těší i uznání od soupeřů.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři