logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5.kolo zimní halové ligy ml. žáku v Ivančicích

Páté kolo se odehrálo v neděli 22.1. bylo to posledení kolo základní části

Tabulka po základní části

Čtvrtfinálové skupiny

Sestava:

Rehberger M.(8)-Rehberger T.(9), Pospíchal(9),Kopečný(8)-Špaček (9),Blažíček(9),Pěnkava(8),Stašková(9),Škarka(8)

1.Zápas

Slatina - IE Znojmo     2-2    

gól – Pěnkava, Pospíchal,

V prvním zápase nás čekal soupeř ze spodní části tabulky. Vedení jsme se ujali v 5 minutě po krásné kombinační akci na jejimž konci byla ideální přihrávka Škarky na Pěnkavu pro kterého už nebyl problém skórovat 1-0. Soupeř však během dvou minut srovnal 1-1. Do vedení nás vrátila pohotová střela ze střední vzdálenosti Pospíchala 2-1. Jenže Slatina opět srovnala 2-2 a měla další nebezpečné střely, které mohli klidně skončit v síti. V závěru zápasu jsme si vytvářeli šance, ale naše koncovka byla nepřesná a mnohdy nedůrazná. Přesto jsme měli šance na vstřelení gólů. Hlavně šance Blažíčka a dorážka Pěnkavy si o gól určitě říkali. Utkání však skončilo remízou.

2.Zápas

Medlánky B – IE Znojmo  5-6

Gól – Stašková 3x, Pospíchal, Blažíček,Škárka    

Další zápas nás čekal poslední tým tabulky. Vstup do utkání jsme měli velmi impozantní během prvního střídání se 2x prosadila pohotově Stašková 2-0. Avšak soupeř dokázal snížit a následně vyrovnat po našich chybách v obraně 2-2. Do vedení nás dostala opět Stašková po krásné přihrávce od Blažíčka 3-2. Z vedení se neradujeme dlouho a za během 20sec je vyrovnáno 3-3. Následně pouštíme soupeře dokonce do vedení po hrubé chybě gólmana Rehbergra, který dělal kličku útočníkovi Medlánek a ten jeho minelu potrestal 3-4. Vyrovnat se tentokrát podařilo Pospíchalem  4-4. Nicméně né na dlouho. Další slabší chvilka gólmana Rehbergra a prohráváme 4-5. V závěrečné fázi utkání se dostáváme do tlaku a dobře hrající první lajna si vytváří další šanci. Stašková uniká sama na branku, ale míč nastřeluje do vybíhajícího gólmana. Ten se odráží směrem k dobíhajícímu Blažíčkovi, který šel velmi důrazně a nebojácně do nebezpečného souboje jak s gólmanem tak obráncem. Jeho důraz  znamenal, že míč skončil bombou v síti a je vyrovnáno 5-5. Bláža však musel hned po brance vystřídat. Tento gól náš tým nakopl a v závěrečném střídání se pokoušíme vrátit vedení ještě na naší stranu. Čas utíká velmi rychle a utkání se blíží ke konci. Dlouhý aut Rehbergra se dostává až k volnému Škárkovi a ten posílá míč do sítě 6-5. Na časomíře zbývá do konce 25 vteřin a to si náš tým už dokázal pohlídat. Divoká přestřelka končí naším vítězstvím.   

3.zápas

Zbýšov – IE Znojmo  2-5

Gól – Stašková 2x, Pospíchal, Blažíček, Pěnkava,

V posledním utkání jsme nastoupili proti třetímu týmu tabulky Zbýšovu. Utkání jsme nezačali dobře a hned na začátku prohrává me 0-1. Vyrovnat se podařilo Pěnkavovi, který dokázal trefit přesně trestný kop kolem zdi za faul na Staškovou 1-1. O tři minuty později jdeme do vedení po vynikající kombinaci celé čtyřky na jeden dotek na jejimž konci byla Stašková 2-1. Do dvoubrankového vedení nás posílá výborný presink Blažíčka 3-1. Pojistku mohl v zápětí přidat Pěnkava, ale jeho únik likviduje brankář. Čtvrtý gól ovšem přišel. Na kopečného přetažený roh si výborně naběhl Pospíchal a z voleje trefil míč přesně k tyči 4-1. V této chvíli na hřišti dominujeme máme dobrý pohyb a skvěle kombinujeme. Patý gól opět krásná kombinace a na konci Anda 5-1. Soupeř ještě v závěru koriguje na konečných 5-2.

Řekli po utkání Milan Samek trenér

Dnes jsem čekal jak zvládneme první dva zápasy s týmy z konce tabulky. První jsme remizovali, kdy soupeř hrál dobře a nám se tolik nedařilo,hlavně v koncovce.  Ve druhém utkání jsme hráli směrem dopředu dobře (hlavně první lajna byla u pěti ze šesti našich gólů) ovšem defenzíva v tomto zápase byla katastrofální plus dvě chyby gólmana Rehbergra dostali mužstvo pod tlak. Nicméně tým ukázal svoji sílu a i přes všechny chyby dokázalo utkání v závěru otočit. Třetí zápas potvrdil, že proti týmům z čela tabulky se nám v posledních zápasech nebývale daří. Toto utkání bylo odehráno na výbornou a zaslouženě jsme zvítězili. Ještě více mě potěšila předvedená hra.

Po základní části obsadil náš tým 9 místo a nahrál krásných 22bodů  (v loni 16 místo a 2 body za dvě remízy)

Ve čtvrtfinálové skupině se utkáme s týmy Slovanu Brno, Velkého Meziříčí a Medlánek ,B.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři