logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

7.kolo zimní halové ligy ml. žáku v Ivančicích

7. kolo se odehrálo v neděli 19.2.

Sestava:

Rehberger M.(5)-Rehberger T.(5), Pospíchal (5),Kopečný (6)-Špaček (5),Blažíček(5),Pěnkava (4),Stašková (5),

Výsledky

1.Zápas

Medlánky A - IE Znojmo     1-0    

V prvním zápase který byl i prvním v nedělním turnaji jsme začali velmi špatně. Už v 50sec špatně rozehrál nohou brankář Rehberger a jeho chybu soupeř potrestal. Naši hráči působili na hřišti ospale a nemohli se dostat do tempa. Až v 10 minutě se dostal do dobré šance Pěnkava, ale nedokázal prostřelit padajícího brankáře Medlánek. Další šanci měl hlavou Blažíček ,ale gólman byl opět na místě. Utkání jsme tak prohráli 0-1.

2.Zápas

Rosice – IE Znojmo  1-3

Gól – Stašková 2x, Blažíček,    

Druhé utkání jsme začali o něco lépe a dostali jsme se ve 4minutě do vedení po Pěnkavově přihrávce se prosadila hokejovým blafákem Stašková 1-0. Soupeři se podařilo o tři minuty později vyrovnat 1-1. Naše hra začínala mít kvalitu a ta se projevila druhým gólem v síti soupeře. Byla to pěkná kombinace Stašková s Blažíčkem 2-1. Zápas začal gradovat a měl tempo a šance na obou stranách. Hosté měli dvě 100% šance, které skvěle zlikvidoval Marek Rehberger v naší brance. Nám se naopak podařilo minutu před koncem pojistit tři body, kdy se pohotově před brankou prosadila opět Stašková 3-1.

3.zápas

Mor. Slávie Brno – IE Znojmo  6-2

Gól – Blažíček 2x,

Poslední zápas, který měl rozhodnout, zda postoupíme do skupiny o 9-12 místo. Do této skupiny jsme mohli postoupit jen v případě výhry. Do utkání jsme vstoupili hodně nekoncentrovaně a v 5 minutě jsme prohrávali už 0-2. Z tohoto špatného úvodu jsme se už do utkání nedostali. Snížit se nám podařilo až za stavu 0-5 Blažíčkem, který pak výsledek ještě korigoval na 2-6.

Řekli po utkání Milan Samek trenér

Dnešní turnaj jsme herně vůbec nezvládli. Jen ve druhém zápase proti Rosicím jsme zahráli dobře. Oboustranně to bylo zajímavé a dramatické utkání. Ovšem jak první a hlavně poslední zápas byl asi nejhorší, jaké jsme zatím zde na turnaji předvedli. Chyběla nám přesná přihrávka a to hlavně v útočné fázi, která dnes postrádala lehkost a hravost. Jediný koho bych dnes pochválil je obránce Kopečný. Naopak vůbec se nedařilo v útoku Pěnovi. V posledním turnaji letošní halové ligy se tak utkáme ve skupině o 12-16 místo.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři