logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

19.kolo dohrávka IE Znojmo A ml.žáci - Tasovice 8-2 (2-1)

Góly - Stašková 3x, Blažíček 3x,Havliš 2x,

Sestava

Pigal (8) -Servít E.(8), Rehberger T.(8) ,Špaček (8) -Pěnkava (8) ,Blažíček (8) ,-Stašková (8) , Havliš (8) ,-Bauer (8) , Servít Š.(8) ,

Ve středeční dohrávce jsme na svém hřišti přivítali aktuálně druhý tým tabulky. Hned od první minuty jsme soupeře zatlačili. První gól přišel v 7 minutě kdy se střelecky prosadil Blažíček 1-0. Další šance jsme si vytvářeli průběžně ale koncovka nebyla ideální. Na druhý gól si diváci museli počkat až do 22 minuty. Pěna dal z půlky dlouhý balón za obranu a štírek Pavel Havliš mazácky proměnil 2-0. Konec první půle jsme nezvládli a nechali soupeře snížit 2-1.

Vstup do druhé půli nám vyšel skvěle. Hned v první minutě se prosadila Stašková porci Blažíčka 3-1. O tři minuty později Bláža pohotovou střelou dává na 4-1. V 36 minutě havliš pohotovou dorážkou zvyšuje na 5-1. Zápas máme v této chvíli jednoznačně pod kontrolou. Náš skvělý výkon korunujeme ve 42 minutě nádhernou kombinační akcí od obrany na jeden dotek. Na konci tohoto biliárdu je Bláža a v gólově se prosadila Stašková. Soupeř ve 48 minutě snižuje na 6-2. V závěru utkání nastřeluje 2x břevno Pěna. V poslední desetiminutovce se 2x prosazuje Stašková a uzavírá konečný stav na 8-2.

Řekli po utkání Milan Samek trenér

Dnes jsme mohli nastoupit v opět  silné sestavě a bylo to znát. Soupeře jsme jasně přehráli ve všech směrech. Hlavně v pohybu a kombinaci. Výborně zahrála hlavně celá obrana včetně krajních obránců,kteří dnes výborně podporovali útok tak jak jsem je v utkání nabádal. Jsem rád že jsme si tímto výsledkem  upevnili třetí místo. O víkendu se v posledním kole v Hrušovanech pokusíme vyhrát a zabojovat ještě o místo druhé. Pokud předvedeme takový výkon jako dnes tak věřím že můžeme klidně druhé místo urvat. (za předpokladu že Tasovice v domácím utkání neporazí vedoucí Višňovou)

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři