logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

7. kolo Slavoj Podivín - FK IE Znojmo 2:5 (0:4)

Podivin-IE-22092012

Branky: 60' Praks, 82' Švestka - 17'+ 89' Procházka, 30' Mařík, 31' Šťáva, 45' Ostrý

ČK: 88' Dohnal (Podivín)

Sestavy:

Podivín: Létal - Hollý (66'Sádlo), Praks, Halm (63'Šemora), Řezáč, Očenášek, Švestka, Dohnal, Stojkovič, Kadrnka,Nevěděl

IE Znojmo:

Vítámvás - Kalina, Veselý, Šplíchal - Mařík, Ostrý, Šťáva (63'Kubošný), Horák (69'Zach) - Procházka, Drozd (86'Škvařil), Vašíček

17min. - Kalina našel dlouhým pasem rozběhnutého Procházky, který se přehnal kolem obránce a krásnou střelou obstřelil gólmana - 0:1.
30min. - Vašíček se zbavil na rohu velkého vápna dvou hráčů a přihrál před bránu na neobsazeného Šťávy, který bohužel přihrávku na "dlouhou nohu" nezpracoval, ale míč se dostl k dobíhajícímu Maříkovi, který nedal gólmanovi šanci - 0:2.
31.min. - Vašíček zahrává rohový kop na Kalinu, který hned z první posílá míč do vápna přímo na domácí obranou zapomenutého Šťávu, který vstřílí hlavou náš další gól - 0:3.
45.min. - Vašíček dokonává svůj přihrávkový hattrick a po krásné individuální akci předává míč Horákovi, který ihned posunuje k rozběhnutému Ostrému a ten přehazuje dloubákem vybíhajícího domácího gólmana - 0:4.
60.min. - nedůsledná domluva naší obrany a pro Prakse nebyl problém dostat míč do naší brány, ikdyž byl v obležení tří našich obránců a brankáře - 1:4.
82.min. - domácí zahrávají přímý kop z vlastní poloviny a ačkoliv byl Švestka jako jediný domácí  hráč v našem pokutovém území mezi našimi bránícími hráči, tak si nakopnutý míč zpracoval a prostřelil vše co mu stálo v cestě - 2:4.
89.min. - Procházka se protlačil přes obránce a obhodil si i vybíhajícího brankáře a pohodlně do prázdné brány stanovil konečný výsledek zápasu - 2:5.

Řekli po utkání:
T.Pěnkava - Po zodpovědném a kvalitním prvním poločase, kdy jsme se konečně dokázali gólově prosadit, jsme ve druhé půli přestali hrát a nabídli jsme domácím šanci ke zkorigování výsledku a tím jsme zápas zbytečně zdramatizovali. V závěru jsme potom pečetili výsledek po dobře provedeném rychlém protiútoku.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři