logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

14. kolo IE Znojmo C - Gr. Mýto 8:1 (5:1)

IE-Greslo-10112012

Góly: Klaška 3x, Ostrý 3x,Truhlář, Dočekal.

Sestava: Kotáb - Duhajský, Klouda (46 - Pavlů), Bulín (46 - Pospíchal), Pavelka - Truhlář, Ostrý, Klaška (c), Benda - Dočekal (46 - Blažíček), Holzbauer.

Trenér: Jiří Samek
Hlavní rozhodčí: Vodák Vladan
AR1 - Rosecký Pavel (děkujeme)

V sobotním dopoledni se k zápasu tentokrát dostavilo více lidí, než mohlo hrát. Své místo v sestavě měl slíbeno i matador našeho klubu - Milan Železný, ale bohužel se omluvil z rodinných důvodů (hlídal děti). I tak bylo potřeba vybrat minimálně jednoho hráče, který si tento zápas nezahraje. Losování proběhlo tak, jak to vidíte na obrázku (viz výše). 

To byla samozřejmě legrace, protože jsme seriózní mužstvo a takovéto skládání sestavy je nekoncepční. Ten, na něhož se tentokrát nedostalo, byl Pavel Rosecký, který byl po nemoci a vlastně se sám nabídl. 

Nyní k průběhu zápasu. Ten se pro nás bohužel nezačal šťastně. I když nás trenér motivoval k tomu, že soupeře nesmíme podcenit, stal se přesný opak. Naše počáteční nesoustředěnost se velmi brzy projevila a soupeř se po našich hrubých chybách a nedůslednosti v obraně dostal do vedení 0:1. Naštěstí jsme se rychle vzchopili a ještě do konce první půle otočili a to až na slibných 5:1.

Do druhé půle nastoupili všichni tři náhradníci. Podařilo se nám vstřelit ještě 3 góly a tak jsme se na konci mohli radovat s výhry 8:1. V chladnějším počasí se tentokrát do kabiny nenesly zlatavé moky, ale výborné svařené víno z dílny pana Roháka (viz obrázek níže).

 IE-Greslo-10112012b

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři