logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Dohrávka 1.kola Tasovice - IE Znojmo st.žáci 1-1 (1-0)

Gól - Jaroš

Sestava: Rehberger M. 9, Pospíchal M. 9, Válek D. 9, Pěnkava T. 9, Duhajský M. 9 Caha J. 8, Herák P. 8, Hermely O. 8, Jaroš J. 9, Stašková A. 9, Havliš P. 9.

střídání : Železný M. 9.

 

 

Hned po příchodu na hřiště je nám jasné , že zápas nebude jednoduchý soupeř měl jasnou výškovou převahu , ale v kabině jsme si řekli , že budeme hrát hlavně fotbal aby jsme měli radost ze hry.Soupeř nás prvních 20 min. nepustil takřka k ničemu a v 18 min. se ocitají 2 soupeřovi hráči břed naší brankou a otevírají skore na 1:0. Od té doby jsme převzali iniciativu a začali hrát fotbal ,ale využít šance se nám nepodařilo a tak odcházíme za stavu 1 :0 do kabin . Opět jak v minulém zápase jsme zamíchali sestavou a na hře to bylo znát ve 45 min. Stašková vrací na Pospíchala a te dělovkou pálí a trefuje anglii ,ale se smůlou to gol není .  V 55 min. Stašková se dostává k míči a obchází 3 hráče ovšem akce gólem nekončí. Naštěstí 3 min. před koncem zápasu z poloviny hřiště odkopává balon Duhajský ,až na vápno soupeře tam si Jaroš bere balon pokládá brankáře a zkušeně zakončuje na 1:1 radost je obrovská . O 2 minuty později rozhodčí píská konec a tak odvážíme z Tasovic krásnou remízu 1:1.

řekli po utkání: Marek Pospíchal trenér

Měl jsem obrovskou radost , že jsme začali konečně hrát fotbal oproti Jevišovicím kde to fotbalové nebylo. Všichni hráči podali výborný výkon a někteří mě překvapily dobrými výkony na postech , které jěště nehráli je to Pěnkava T. jako obránce a Pospíchal M. jako stoper .

Dnes jsme měli trochu smůlu na neproměněné branky , ale s remízou jsme všichni nad míru spokojeni. Doufám , že se nám tak bude dařit i v příštích zápasech. Děkuji všem hráčům za dobrý výkon.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři